#33 Alexandru Cicâldău

Hiç eğilip bükülmedik 3 aydır aşama aşama yazmışız. Bu adam kanser hücresi ve tüm takımı sarmak üzere.

Emre Kılınç geçen yıl bunun oynadığı topun 3 katını geçen yıl oynadı. Kadıköy'de FB'yi yenerken asistini yaptı, ikili averajı Beşiktaş'tan alırken asistini yaptı.

Gözünü aç GS'li bu adam bizim sonumuz. Dün 90 dakikada 25 pas yapmış hiç mi utanmıyorsunuz?
Oyuncunun adi emre omer olunca sorun oluyor. Bir de tipi guzel olmasi lazim linnes 5 yil evlat statussunde oynadi 0 katki ile

Belhanda zurnanın tekiydi.
Belhanda bir suru top kaybi yapardi ama her mac 2 tane key pas atardi. Bu arkadas hicbir sey yapmiyor bak hicbir sey. Ama belhanda kuzey afrikali diye yemedigi laf kalmiyorken kuzeyli mavi gozlu yakisikli arkadaslar ilah ilan ediliyor forumda

Not: belhandayi da hic begenmezdim

Maçlık övgü ve yergiler olur,sabri bile övülmedimi bazı maçlar övüldü çünkü iyiydide övüldü ama bu sabri iyi topçu anlamına gelmiyo

Mesela en çok murhan patlıyo bu yüzden,maç maç bakıyo ve çelişmesi kaçınılmaz oluyo haliyle

Adamı gelmeden hagi yapmakla ne biliyim antep maçında hagi yapmak aynı şey değil,maçlık övenlere bok atmıyorum

Örn mert hakan her 2 maçta bir gol atar asist yaparsa övülür,keza atibada ya takımı galip gelecek ya skor katkısı verecek yada çizgiden top falan çıkaracak oda övülür,bu övülmeler maçlık

Ama bak gedsona skor katkısı olmasada övülür,iyi demek için zorunlu skor katkısına gerek yok,diğerlerinin var ama aradaki fark o

Mesela halilde fw ve gol atması lazım ama mohamedle diagne atamadığı zaman halile göre daha çok eleştirilir,halil bazen skor yapmamayı tölere edebilir ama diğer ikisi edemez

Cicada öyle takım galipse sorun olmaz standardı var,skor yaparsada ne güzel adam ne vereceği belli dersin översin ama işler kötü gittimi verdikleri yetmez,kalitesi sorgulanır

Bize gedson gibi oyuncular lazım özelliklede 5–10 m para bayılıyosak

Boeyi aldık kelepire performans olarak müthiş tuttu,tutmasaydıda problem yoktu çünkü ucuz,ama asunçao tutmadı ama oda çok problem değil çünkü oda ucuz

Ama cicaldu,morutan,luyi falan bunların tutmama risklerini göze alacak bi kulüp değiliz çünkü öyle bi ekonomimiz yok

Belhanda bir suru top kaybi yapardi ama her mac 2 tane key pas atardi. Bu arkadas hicbir sey yapmiyor bak hicbir sey. Ama belhanda kuzey afrikali diye yemedigi laf kalmiyorken kuzeyli mavi gozlu yakisikli arkadaslar ilah ilan ediliyor forumda

Not: belhandayi da hic begenmezdim
Belhanda nefretim farklı bir boyutta , Cic'den tamamen bağımsız

Ben demiştim diye yazdığı bütün mesajları alıntılayan zavallılar adam iyi oynarken de boş boş eleştiri yaptım demiş oluyorlar aslında , samimiyet konusunda güzel bir gösterge bu tabi. Oyuncusunu , hocasını takıntı haline getiren insanlar kaliteyi yerin dibine çekiyor burada maalesef. İyiyken iyi , kötüyken kötü demek zor değil.

Ben demiştim diye yazdığı bütün mesajları alıntılayan zavallılar adam iyi oynarken de boş boş eleştiri yaptım demiş oluyorlar aslında , samimiyet konusunda güzel bir gösterge bu tabi. Oyuncusunu , hocasını takıntı haline getiren insanlar kaliteyi yerin dibine çekiyor burada maalesef. İyiyken iyi , kötüyken kötü demek zor değil.
Adam hangi mac iyi oynamis çıkarın gosterin ligde bu adamdan iyi 50 tane orta saha var
Burada mac mac konusmuyoruz genel oyuncu kalitesinden bahsediyorum

Ben bunlari 2 ay once yazdim dalga gecildi simdi hepsi yazmaya baslamis :) ligde hicbir istatistikte ilk 50de degil
2 ay önce en çok kilit pas atan oyuncuydu ligde yalnız.

Sebebi her ne ise silik bir karaktere döndü iyice. Tek konu saha içi rol değil.

dün kötüydü +

iyi bir hocanın elinde tabelaya gol/asist anlamında bol bol katkı verir. en kritik anlarda da zayıf ayağına geliyor top ne cenabet herif yav

Geri
Üst Alt