Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 26.549
- 13.756
- 1.998
Belhanda cok daha iyi topcuŞu konuda Belhanda ismini gördüm ya ben daha ne diyeyim. Allah akıl fikir versin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belhanda cok daha iyi topcuŞu konuda Belhanda ismini gördüm ya ben daha ne diyeyim. Allah akıl fikir versin.
Oyuncunun adi emre omer olunca sorun oluyor. Bir de tipi guzel olmasi lazim linnes 5 yil evlat statussunde oynadi 0 katki ileHiç eğilip bükülmedik 3 aydır aşama aşama yazmışız. Bu adam kanser hücresi ve tüm takımı sarmak üzere.
Emre Kılınç geçen yıl bunun oynadığı topun 3 katını geçen yıl oynadı. Kadıköy'de FB'yi yenerken asistini yaptı, ikili averajı Beşiktaş'tan alırken asistini yaptı.
Gözünü aç GS'li bu adam bizim sonumuz. Dün 90 dakikada 25 pas yapmış hiç mi utanmıyorsunuz?
AhahahahahahBeğenmeyen kriket izlesin
Belhanda zurnanın tekiydi.Belhanda cok daha iyi topcu
Belhanda bir suru top kaybi yapardi ama her mac 2 tane key pas atardi. Bu arkadas hicbir sey yapmiyor bak hicbir sey. Ama belhanda kuzey afrikali diye yemedigi laf kalmiyorken kuzeyli mavi gozlu yakisikli arkadaslar ilah ilan ediliyor forumdaBelhanda zurnanın tekiydi.
Belhanda nefretim farklı bir boyutta , Cic'den tamamen bağımsızBelhanda bir suru top kaybi yapardi ama her mac 2 tane key pas atardi. Bu arkadas hicbir sey yapmiyor bak hicbir sey. Ama belhanda kuzey afrikali diye yemedigi laf kalmiyorken kuzeyli mavi gozlu yakisikli arkadaslar ilah ilan ediliyor forumda
Not: belhandayi da hic begenmezdim
Adam hangi mac iyi oynamis çıkarın gosterin ligde bu adamdan iyi 50 tane orta saha varBen demiştim diye yazdığı bütün mesajları alıntılayan zavallılar adam iyi oynarken de boş boş eleştiri yaptım demiş oluyorlar aslında , samimiyet konusunda güzel bir gösterge bu tabi. Oyuncusunu , hocasını takıntı haline getiren insanlar kaliteyi yerin dibine çekiyor burada maalesef. İyiyken iyi , kötüyken kötü demek zor değil.
2 ay önce en çok kilit pas atan oyuncuydu ligde yalnız.Ben bunlari 2 ay once yazdim dalga gecildi simdi hepsi yazmaya baslamisligde hicbir istatistikte ilk 50de degil
Ya adam geldiğinden beri sövüyor zaten. Laf anlatmaya çalışmak boş iş bunun gibilere.2 ay önce en çok kilit pas atan oyuncuydu ligde yalnız.
Sebebi her ne ise silik bir karaktere döndü iyice. Tek konu saha içi rol değil.
Nerde oyleydi bakiyorum ben sofascoredan verilere hicbir veride ilk 50de bile degil2 ay önce en çok kilit pas atan oyuncuydu ligde yalnız.
Sebebi her ne ise silik bir karaktere döndü iyice. Tek konu saha içi rol değil.
Aynen oyle geldigin beri sovuyorum cok dogruYa adam geldiğinden beri sövüyor zaten. Laf anlatmaya çalışmak boş iş bunun gibilere.
ne çok para vermişin yav, ne oyuncular alırdık 6.5'a o taksitlerlen peh..Aynen oyle geldigin beri sovuyorum cok dogru
Ama buna degil bunu alana 6.5 verene
Nerde oyleydi bakiyorum ben sofascoredan verilere hicbir veride ilk 50de bile degil
Evet ararsan bulursan alirsin marcaoya 4 verdik tas gibi oynuyorne çok para vermişin yav, ne oyuncular alırdık 6.5'a o taksitlerlen peh..