- 25 Kasım 2008
- 13.518
- 12.222
- 2.168
Sen bu takımda ne işe yararsın lan? Ne zaman sorumluluk alacaksın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben bunlari 2 ay once yazdim dalga gecildi simdi hepsi yazmaya baslamisŞimdi arkadaşlar şöyle anlatayım.
- İşi defans diyorsanız direkt defansif birini alsaydık ki defansif müdahalelerde ligde ilk 50de değil.
- İşi ofans diyorsanız direkt golcü birini alsaydık zira bu adamın kritik yanı skor üretmesiydi ama göremiyoruz.
- b2b zaten değil.
- Selçuk İnan gibi diyen vardı öyle olsa her topu alması playmakerlık yapması lazım ee onu da yapmıyor.
- hepsinden var desek bu kez de hiç sorumluluk almıyor.
Fark yaratmayacak adama 6.5 verdiysek sorgulanır kusura bakmayın.
Değerini bilemiyoruz rengim.Yine yanılmadığım bir transf daha,söylendiği kadar kötü değil ama 6–7 verilecek riske girilecek biride değildi
Romen pazarına dalmamamız gerektiğini nöbette 50 kere yazdım herkes yeni hagi bulduk diye dillerken
Pvayı almayın diye bas bas bağırdım,morutanı söyledim,asunçaoyu,mohamedi hepsini yazdım
Şu aciz taraftar bunları görüyo ve söylüyoken onlarca profesyonel,milyon eurolar alan td ve ekibi,paraları saçan yönetimdeki godomanlar bunları göremiyormu
Yok ebeynCulio, Pino > Cicaldau, Morutan
Reiz nöbette kavgaya tutuşmuştum 7 etmez dedim diyeDeğerini bilemiyoruz rengim.