#33 Alexandru Cicâldău

Her sezon her maç oynayıp övülen oyuncular dinlendirilmediği için düşüşe geçiyor. Bu bir gerçek.

şut çekerken hem zaman kaybediyor hem de yeterli sertlikte değil şutları
zımbacı ol demiyoruz da daha iyi olabilir
yine cica yine başarısız bir şut denemesi
başlardan çoğunluğun aksine savundum bu herifi de son 1 aydır falan ciddi manada soğudum.

Freekickleri iyi dediler beklentiye girdik hayal kırıklığı(n)
Sorumluluk alıyor tempoyu belirliyorlar dediler beklentiye girdik hayal kırıklığı (n)
16 çevresinde görürse affetmez dediler beklentiye girdik herif 6 pastan geri pas atıyor kaleciye hayal kırıklığı (n)

Bu vakitten sonra ne oynar ne eder bilemem de şu haliyle devam ederse verdiğimiz 7mnin üstüne bir soğuk su içelim derim

aynen futboldan en çok siz anlıyorsunuz, bu arkadaş tam italya ligi topçusu felan 😄

oynadığı ilk 2 maçtan beri söylüyoruz. yeteneğini sahaya yansıtamadıktan sonra messi olsan kaç yazar? bu arkadaş toptan kaçıyor.. ezik ve pasif bir karakter.

sezon başından beri bir maç ortasahayı domine edemedik. bir tane duran toptan gol atamadık. sanırım sadece bir tane frikik barajı geçti.

ama sorsanız müthiş topçu. geçiniz birader, daha çok ekmek yemesi gerek. önce üzerindeki korkaklığı atıp sorumluluk almayı öğrensin.

Açık alanda Mesut'tan yavaş kalmasını da ekleyelim. Yaşı da 24 yani.

Neyse, ben sevmiyorum böyle pasif karakterleri. Peşindeki Berkan olsa vurdurmazdı Mesut'a.
Öyle bir oyuncu değil onun yapacağı altıpastan golü atmaktı, atamadı. Atsaydı şuan övülüyordu. Bunları daha iyi bitirmeli. Atıyorsa daha yavaş olabilir.

Bunun yerine Ömer bayram orta sahaya monte edilse daha çok asist yapar daha etkili frikik kullanır.orta sahaya gedson ile bu arkadaş yerine bir adam daha alınmalı.bu sene bizim için bitti gerçi neden yatırım yapalım bu saatten sonra.

Öyle bir oyuncu değil onun yapacağı altıpastan golü atmaktı, atamadı. Atsaydı şuan övülüyordu. Bunları daha iyi bitirmeli. Atıyorsa daha yavaş olabilir.

Mesut prime döneminde bile çok ağır adamdı, 33 yaşındaki halinde bile ağır olmak marifet işi bence.

Maç boyu 24 pas yapmış.
Girdiklerini zaten atamamış altı pastan kaleciyi çalıştıracak şut atmış.

Nerden baksan elinde kalıyor performansı.

3 ay önce başladım her hafta anlattım durdum ama derdimi anlatmadım. Bu adam mihenk taşı görevinde çünkü aldık diye oynatmak zorundayız bu da bizi oynamamız gereken oyundan uzaklaştırıyor.

Herif maçın içinde yok. Saman alevi gibi 10 dk da bir ismini duyuyorum maçı izlerken.

Orta saha zayıf diye böyle olabilir mi acaba? Hakikaten sahada varlığı yokluğu bir, bazen böyle bir topçumuzun olduğunu bile unutoyurm aşırı silik.

Senelerdir bitiricilik sorunumuz var.cezasahasi icinde buldugumuz pozisyiari değerlendiremiyoruz orasahamizda kim oynarsa oynasin kiz gibi vuruyor toplara Ne zaman zimba gibi sut atan adamlar gelicek su takima.

Duran topları kullanmamali,mesuda yetisememesi de rezillik harbiden.yorgunluk vs olabilir belki ama bence sorumsuz davrandı orda.yorumlar hakli olmakla beraber kendisini destekliyorum,ve guvenim boşa cikmayacak.eminim.

Vasatin bir tik ustu bir oyuncu, genc olduğu icin önümüzdeki birkaç sezon alternatif oyuncu olarak faydalı olur ama odenilen bonservis ücretini hak edecek bir potansiyeli yok gibi.

Geri
Üst Alt