#33 Alexandru Cicâldău

Fatih Hoca takimi yonettigi surece her futbolcumuzu cop ederiz. Bu adami dogru kullanan bir teknik adam yine 10 gol 5-6 asistlik katki alir. Bir 6 numara almadigi icin Morutan-Cica’dan acik kapatmasini istiyoruz. Futbolculari bosuna gunah kecisi ilan ediyoruz. Mesut eski enerjisi olmasada dunya klasinda bi adam. Tek maclik boyle oyunlarida oynayabilir. O pozisyonda olmasi gereken, bizim savunmanin rakip sahada degil orta cizginin biraz gerisinde konumlanmasiydi.

Her maç daha kötüye gidiyor. Çünkü her maç kaleden daha uzak kullanıyoruz

buna morutandaki gibi blof cekseydik adamlar fiyati 3 milyona kadar indirebilirdi sanirim , ama Stanciu'yu alamayinca panik yaptik sanirim.

buna morutandaki gibi blof cekseydik adamlar fiyati 3 milyona kadar indirebilirdi sanirim , ama Stanciu'yu alamayinca panik yaptik sanirim.
Söylenenlere göre Cica ilk hedefmis 7 milyon istemişler sonra bir menajer Stanciuyu 4 milyona getiririm size diye haber göndermiş ama ucuz diye ona gitmişler orda da 4 milyon olayı kolpa çıkınca Cica 6.5 verilip alınmış Roşu anlatmıştı transfer döneminde Twitter'da sanırım

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

antep maçı hariç hiçbir maçta yeterince ileri çıkmadığını haftalardır söylüyordum zaten ama topsuz oyundaki katkısı da yetersiz yani kayboluyor herif sahada

antep maçı hariç hiçbir maçta yeterince ileri çıkmadığını haftalardır söylüyordum zaten ama topsuz oyundaki katkısı da yetersiz yani kayboluyor herif sahada

Kendisi 3. bölgede yetersiz ise (1)

Oyunu arkadan kurmakta zorluk yaşıyoruz ise (2)

(1) ve (2) yı beraber nasıl çözeriz?

Cicâldău yu Deep Lying Playmaker gibi arkada oynatıp.
Arkadan Regista varı oyunu kursun, pas istasyonu olsun, uzun paslar atsın...

(Bknz. Hakan Çalhanoğlu ve Cebelitarık maçı.)

Belhanda salağın teki, 2,5 senedir halisaha topcusu gibi ama 2017-2019 arasındaki belhanda bundan cok daha iyi topcuydu. Taraftarin aksine işin teknik yanında ben şahsen Ndiaye'ye takmıştım, uyuz oluyordum. Onun hırsıni bile lazio maçından sonraki cica'ya tercih ederim.

bu çocuğa çokta suç bulmuyorum genç çocuk ederi olan çocuk tutmazsa satılır olur biter, bence kötü değil ama kaliteli de değil.
Yanında defansıf ve fiziki sağlam bir Adam, ve kreatif lider vasıflı, tecrübeli bir #10 gerekiyor.

Biz ona tek başına kreatif ve 3.bolge atak varyasyon sorumluluğu verdik.

Buna şimdilik tecrübesi ve kalitesi yetmiyor.
Hem yeni gelmiş bir oyuncu. Önümüzdeki sezon daha iyi olacaktır.

Bazı oyuncular 2. Sezonlarında daha iyi katkı veriyorlar. (Feghouli misal)

Kendisi 3. bölgede yetersiz ise (1)

Oyunu arkadan kurmakta zorluk yaşıyoruz ise (2)

(1) ve (2) yı beraber nasıl çözeriz?

Cicâldău yu Deep Lying Playmaker gibi arkada oynatıp.
Arkadan Regista varı oyunu kursun, pas istasyonu olsun, uzun paslar atsın...

(Bknz. Hakan Çalhanoğlu ve Cebelitarık maçı.)

3. bölgede yetenek açısından yetersiz değil bence ama yeterince gitmiyor yani ne pas oyununda orta sahayla hücum arasında bağlantı kurmada ne de kontralarda vs sorumluluk almıyor, mesela bjk maçında attığı golde de geç gelmişti bence

taylan-berkan-cica ile oynanan maçlarda berkan daha çok gidiyordu rakip ceza sahasına yav

Bıktım aga bıktım her kritik anda altıpastaki topu yerden vurarak çarptırmandan bıktım
Karşıda ne zaman sağlam bi adam gelse sinmenden bıktım
Ne zaman oyun kurmaya çalışsak saklanmandan bıktım
Orta alanda yaptığın yalancı presten bıktım
Her büyük maçta kediye dönmenden bıktım bıktım da bıktım

Sana verilen 6.5 milyona yazıklar olsun,gün geçtikçe geriye giden kendini geliştirmekten aciz hırstan yoksun olan sana da yazıklar olsunn

Bu formayı hak etmiyosun inşallah tez elden defolup gidersin PASİF eleman

Şu takımda kızılacak en son adamlardan cicaya edilen laflara bak cidden ibretlik, bize pjanicler müstehak, 2 pas yapsın yeter.

Geri
Üst Alt