#33 Alexandru Cicâldău

Pjanicden ziyade Josef gibi fiziği sağlam ve futbol özellikleri olan CDM lazımdı bize

Beşiktaş almadan önce biz almalıydik
yav cica yerine orta sahada dominant oynayacak eli yüzü düzgün bi os yeterdi yav cdm-cm fark etmez bu özellikte bi herif büyük takım orta sahası olmaz olamaz bunu bile bile 6.5 milyon gömdüler akıl karı değil

Muhtemelen marsilya maçında genduzi tarafından tokatlanışını izlicez ve cidden bu hiç içime sinmiyo

Beklenen etkiyi yapamadi ama en büyük sebep defansif olarak oynatılmasi. Kadro yanlış kuruldu.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Katılıyorum kesinlikle ama bu adamı 8 kullanmaya çalışıyoruz be kardeşim, adam koşmaktan top ile ilişkiye giremiyor zaten. İlk maçlarda böyle değildi çünkü dinç haldeydi, maçlar yoğunlaştıkça yorgunluk artınca o pozisyon ağır gelmeye başladı.
24 yaşında bu herif ya madem yorulacak 30 luk bi adam alsaydık stanciu pjanic vs en azından onlar yorulsa bile maç çözerler yani bu eleman napıyo gölge presten başka
10 numara oynatalım diyosun galiba 10 numara oynicak adam altıpastan rakibe vurur mu topu hangi aklı başında hoca 10 numara oynatır bunu adım gibi eminim hoca bile pişman olmuştur bu pasifi aldığına rezalet bir eleman

Bu arada ban yediydim ama maçtan sonra burda isyan edenlerin çoğunun ft ci olmasına şaşırdım

Kendisine 6.5m veren ft 'e de iki kelam edilseydi keşke neyse..

yav cica yerine orta sahada dominant oynayacak eli yüzü düzgün bi os yeterdi yav cdm-cm fark etmez bu özellikte bi herif büyük takım orta sahası olmaz olamaz bunu bile bile 6.5 milyon gömdüler akıl karı değil

Muhtemelen marsilya maçında genduzi tarafından tokatlanışını izlicez ve cidden bu hiç içime sinmiyo

Pjanic bana bitik görüntüsü verdi ama bjknin maçlarını çok izlemiyorum

6.5m etmediğine dair katılıyorum. Belhanda'dan daha iyi diye biraz fazla abartmış olabiliriz

24 yaşında bu herif ya madem yorulacak 30 luk bi adam alsaydık stanciu pjanic vs en azından onlar yorulsa bile maç çözerler yani bu eleman napıyo gölge presten başka
10 numara oynatalım diyosun galiba 10 numara oynicak adam altıpastan rakibe vurur mu topu hangi aklı başında hoca 10 numara oynatır bunu adım gibi eminim hoca bile pişman olmuştur bu pasifi aldığına rezalet bir eleman
Saygı duyuyorum ama katılmıyorum.

Pjanic bana bitik görüntüsü verdi ama bjknin maçlarını çok izlemiyorum

6.5m etmediğine dair katılıyorum. Belhanda'dan daha iyi diye biraz fazla abartmış olabiliriz
Bence belhandanın sondan ikinci senesini saymazsak iyi falan değil ki kötü senesinde taraftarla takışmıştı o yüzden kötüydü

sosyal medyada bu arkadaşı aklamak için yapılan bazı yorumlar gs sözlük'te selçuk inan için girilen bir entryi hatırlatıyor bana. direkt alıntı yapıyorum

''önünde süpürücü özellikli 2 orta saha, arkasında 2 pasör stoper, kanatları tek başına toplayabilecek 2 bek ve doğru koşuları yapabilecek 2 forvetle harikulade verim alınabilecek futbolcudur. şu kadroyu kurmak çok mu zor''

eDH.jpg

3 Temmuz 2017 10:39 · otsukarci

sosyal medyada bu arkadaşı aklamak için yapılan bazı yorumlar gs sözlük'te selçuk inan için girilen bir entryi hatırlatıyor bana

önünde süpürücü özellikli 2 orta saha, arkasında 2 pasör stoper, kanatları tek başına toplayabilecek 2 bek ve doğru koşuları yapabilecek 2 forvetle harikulade verim alınabilecek futbolcudur. şu kadroyu kurmak çok mu zor

eDH.jpg

3 Temmuz 2017 10:39 · otsukarci
Utanmasalar bellinghamı getirin cicayı izleyin dicekler

Dün gece adını duyamadık.Bence boş bir topçu hayalet gibiydi resmen maçta.Insiyatif almayan topçu.

Sen Gedson gol atmiyor diye gol atamayan orta saha mi olur diyen renktasimiz degil misin yoksa yanlis mi hatirliyorum
Doğru. Sevmiyorum gol atamayan orta sahayı. En az gol atanı 6 numara yılda 5 tane atmalı öyle veya böyle
8 numara da en az 15 gole etki etmeli gol+ asist

Ft oldugu sürece scout ekibinin değişme ihtimali yok
Emre utkucan direk öz evladı zaten diğerleri de kendisinin kadrolu elemanı sayılır

Bu yapı baştan değişmeli
O zaman hepsini komple kov yeter artık 50 transfer yapıldı elimizde kerem marcao morutan belki sacha joey dışında topçu yok mohamed de yarı devre gider

Geri
Üst Alt