- 24 Temmuz 2021
- 16.579
- 6.582
- 663
Önde oynayınca kendini bulacaktır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben beğeniyorum ama gelişmesi lazım. Ucuza aldık bir de o yüzden olabilirMorutanı topçudan sayman beni üzdü rengim
Yok yav topçu mopçu olmaz ondanBen beğeniyorum ama gelişmesi lazım. Ucuza aldık bir de o yüzden olabilir
O topu ismail bile yemez yav kız gibi vuruyo toplara bjk maçında vurduğu da şansa bala falso aldı bu herif iyi şutör değil romanyada nası o kadar gol atmış şaşırtıcıKeşke soluyla vurduğu gol olsaydı bu adamın acil gol atmaya ihtiyacı var, devre arası gedsonu alup berkan gedson önünde kullanırsak daha verimli olacaktır fakat keşke daha net bi 10 nomuz olsaydı
ezelin kör annesi bile çıkarırdı o topuO topu ismail bile yemez yav kız gibi vuruyo toplara bjk maçında vurduğu da şansa bala falso aldı bu herif iyi şutör değil romanyada nası o kadar gol atmış şaşırtıcı
Rengim beni kışkırtma vallahi sahaya inip dövecem bu herifiezelin kör annesi bile çıkarırdı o topu
yanında gelirimRengim beni kışkırtma vallahi sahaya inip dövecem bu herifi
romanyanın en kötü topçularını biz aldık bencemorutan'ı ters ayaklı kanat diye aldık kanat mı orta saha mı belli değil
bunu merkez orta saha diye aldık topçu mu değil mi belli değil
gerçekten başarılı bir romanya operasyonu yapmışız
bir daha bu ülkeye gidilmemeli. taraftar da rumen ekolü diye kendini kandırıyordu. pabucumun ekolü. kendine hayrı olmayan bir ekol
romanya'nın iyi topçusu yok kiromanyanın en kötü topçularını biz aldık bence
Haci bize sağlam kitledi diyebilir miyiz
Romanya 10 sene once falan bir ekonomik yikima ugradi ozellikle futbolu. kulupler kapandi baskanlar satti adlar degisti vs rapid en alt liglere gonderildi vs vs.romanya'nın iyi topçusu yok ki
belki razvan marin.
son 15 senede bu ülkeden adrian mutu ve shakhtar'ın eski sol beki haricinde doğru düzgün topçu mu çıkmış sanki.
milli takımlarının vaziyeti ortada
kendi kendimizi gaza getirdik topçuların kaliteleri noktasında
Simdi renktas Gedson’u gol atmadigi icin sevmiyorsun, ama diger taraftan da su ana kadar 3 gol atan ve Romanya liginde oynarken skorer bir orta saha olan Cicaldau’yu begenmiyorsun.Doğru. Sevmiyorum gol atamayan orta sahayı. En az gol atanı 6 numara yılda 5 tane atmalı öyle veya böyle
8 numara da en az 15 gole etki etmeli gol+ asist
10 numaarada 20 gol 30 asist, ne yaptin birader.En son 6 numarada 5 golun ustune Melo cikmisti.Doğru. Sevmiyorum gol atamayan orta sahayı. En az gol atanı 6 numara yılda 5 tane atmalı öyle veya böyle
8 numara da en az 15 gole etki etmeli gol+ asist