#33 Alexandru Cicâldău

Göze batacak derecede kötü oldugunu düşünmüyordum ama son maçlarda cidden beni de rahatsız etti ..En azından eski hırsını görmek istiyorum..
Tvden izlemekle oyunu stattan izlemek bambaşka reis. Ben geçen gittiğimde ayıptır söylemesi vipten izledim sadece hocanın ne yaptırmaya çalıştığını anlamak için objektif izledim, hocanın düşündüğü güzel de uygulamaya dökmesi yanlış. Olmadık adamlardan olmadık işler bekliyor. Biraz fazla idealist düşünüyor, futbolcuları geriyor gibi geldi. Herkes ayağına topu alınca hurra hücum edeyim hemen oozisyona sokayım diyor. Böyle olunca da tamamen kaosa dönüyor oyunumuz. Hoca kenarda fazla agresif tavırlar gösteriyor. Topçuların hatalardan sonra hocaya bakıyorum sürekli bi el kol serzenişleri var. E böyle olumca da kimse risk almam istemiyor. Cica biraz da o yğzden körelmiş olabilir. Sürekli garanti oynama derdinde

Ne zaman kendisinin transferinde kazik yedigimizi kabul edecez acaba
Kazık demeyelim de 6.5luk adam hücum anlamında daha bi agresif olmalı diyelim. Ya hoca oyun tarzını takıma göre kuracak ya da bu adamların kendini hocanın tarza dönüştürmesini bekleuecez ki bu 2.si bence olanaksız

her gelen oyuncumuza gomis ve fernando muamelesi yapmasak mı

onlar olmuş geldiler sahaya çıktılar tak tak oynadılar. bunlar daha olacak genç oyuncular.
1 sezon oynasınlar bakalım sezon sonu bakarız duruma nedir bu telaş

Tvden izlemekle oyunu stattan izlemek bambaşka reis. Ben geçen gittiğimde ayıptır söylemesi vipten izledim sadece hocanın ne yaptırmaya çalıştığını anlamak için objektif izledim, hocanın düşündüğü güzel de uygulamaya dökmesi yanlış. Olmadık adamlardan olmadık işler bekliyor. Biraz fazla idealist düşünüyor, futbolcuları geriyor gibi geldi. Herkes ayağına topu alınca hurra hücum edeyim hemen oozisyona sokayım diyor. Böyle olunca da tamamen kaosa dönüyor oyunumuz. Hoca kenarda fazla agresif tavırlar gösteriyor. Topçuların hatalardan sonra hocaya bakıyorum sürekli bi el kol serzenişleri var. E böyle olumca da kimse risk almam istemiyor. Cica biraz da o yğzden körelmiş olabilir. Sürekli garanti oynama derdinde

Dün yedigimiz ilk gol en basit örneği 1-0 öndeki takım derbide mesutun 70 metrelik depariyla gol yiyor.. Hoca hala 2000 yılında koş aslanım vur aslanım bastır aslanımla iş bitirecegine inanıyor..

Koy olm verileri.

Kilit pas nedir onu bile bilmiyorsun muhtemelen, gelmiş boş yapıyorsun.

Uza başımdan ashabımı bozma.

Sen ve senin gibilere yumuşak yüz gösterdik bir bok sandınız kendinizi. Sen kimsin lan da götünden uydurduğun tahminlerinle kolpa yazıyorsun

Yayıncı kuruluşun verisi olduğu yazıyor orada, yayıncı kuruluşun o programında bu verilerin verilmediğini ispat edemiyorsan kafa da açma.
Key pass maç başına 1.1. Totalde 12 maç 13 oluyor. Hepsini ilk 4 maçta yapmadiysa veri hatalı. Ayrıca 1 asisti var 13 macta.

Not: sadece veri paylastim

Ekli dosyalar

• Screenshot_20211123-001012_Chrome.webp
    Screenshot_20211123-001012_Chrome.webp
    55,8 KB · Görüntüleme: 22
Ben biraz daha Cicaldau ve Morutan hakkında konuşursam her kötü oynadıklarinda linç yicem linç yiyip yememekte önemli değil ama bir grup var burda takımda beğenmediği sevmediği oyuncuları kötü oynasın da hem onları elestireyim hem de onları beğenen savunanlari lincleyeyim diye bekliyorlar takım sevgilerini tartışmak bana düşmez ama bu şekilde dikkat çekmeyi seviyorlar bana kalırsa Cica ve Morutan iyidir kötüdür bunu zaman gösterir beğenip begenmemekte kişisel bir görüş içerir ki Morutanin çok yetenekli olmasına rağmen oyun anlamında çok eksikleri olduğunu üstüne basa basa söylemişimdir ilk zamanından beri Cica konusunda da adam skor yapamıyor diyorlar oyun içinde kayboluyor diyorlar Allah aşkına biraz düşünün biz fener maçının son 20 dk si dışında hangi maçta rakip yarı sahaya yıkarak oynadık belki bir de lokomotif maçının son 15 dk si koca yarım sezonda toplam 1 yarı bile etmiyor bildiğin kontra atak oynayan Anadolu takımı gibiyiz hızlı adamları kaçırıp gol bulabilirsek Yarabbi Şükür diyoruz ama takımın pasör ve derin oyun kurucusunu ön alanda tay gibi kosturmaktan başka kullanamıyoruz bazen onunda suçu var oyun içinde daha çok top istemeli bu doğru ama Cicanin iyi oynadığı maçların tamamında Sacha Boey gibi bir bekle oynadığımızi unutuyor herkes Yedlin bindirme bile yapmayı bilmiyor

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Rtaş kırdıysam özür dilerim

Ama transfer sende biliyorsunki çok önemli,hele hele terim varken

Tanıdık bilindik oyuncularda kimsenin rapor yazmasına,oyuncu şöyledir böyledir demesine gerek yok zati biliniyo ama bilinmeyen biri geldiğinde bilenlerden yorum istiyoruzki fikir sahibi olalım

Forumda az bi kısım futbolu biliyo o sebeple her meesajı ciddiye alamıyoruz,sende ben scoutum deyince söylemlerin en azından benim için önemliydi

Çok iyi hatırlıyorum sen cicayı öyle bi tanıttınki tamam dedim ya bulduk bizde barellamızı,hatta heyecandan bizdeki ilk maçını bile bekleyemedim craicova mıydı neydi ağzıma bir parmak bal çalınsın diye full maçını buldum ve izledim biraz

İzledim ama senin anlattığın adamla benim izlediğim adamın alakası yoktu,neyse dedim kötü maçına denk geldim heralde sonra bizde oynamaya başladı biraz kıpırdadı övdükte adamı iyi oynadığında ama şuan için 7mluk ve senin anlattığın oyuncu değil kendisi,he forvet arkasından 8e kaydırılması,kaleden uzak oynatılması,ftnin rezil oyun anlayışı derken olmadığı kadarda kötü gözüküyo,gömüldüğü kadar kötüde değil

Sana o yüzden takıldık,forumdada böyle takılınır alış bunlara,ben geçen sene ftye destek kompozisyonu yazmış eleştirenlere dümdüz gitmiş adamım şuanki msjlarım ortada yanılmayacaz,fikirlerimiz değişmeyecek diye bişey yok

Anlatırken abartırsan,ters teptiğindede bu sana hatırlatılır illaki forumun kuralı bu çok takılma dediğim gibi

Tanıdık bilindik oyuncularda kimsenin rapor yazmasına,oyuncu şöyledir böyledir demesine gerek yok zati biliniyo ama bilinmeyen biri geldiğinde bilenlerden yorum istiyoruzki fikir sahibi olalım

Forumda az bi kısım futbolu biliyo o sebeple her meesajı ciddiye alamıyoruz,sende ben scoutum deyince söylemlerin en azından benim için önemliydi

Çok iyi hatırlıyorum sen cicayı öyle bi tanıttınki tamam dedim ya bulduk bizde barellamızı,hatta heyecandan bizdeki ilk maçını bile bekleyemedim craicova mıydı neydi ağzıma bir parmak bal çalınsın diye full maçını buldum ve izledim biraz

İzledim ama senin anlattığın adamla benim izlediğim adamın alakası yoktu,neyse dedim kötü maçına denk geldim heralde sonra bizde oynamaya başladı biraz kıpırdadı övdükte adamı iyi oynadığında ama şuan için 7mluk ve senin anlattığın oyuncu değil kendisi,he forvet arkasından 8e kaydırılması,kaleden uzak oynatılması,ftnin rezil oyun anlayışı derken olmadığı kadarda kötü gözüküyo,gömüldüğü kadar kötüde değil

Sana o yüzden takıldık,forumdada böyle takılınır alış bunlara,ben geçen sene ftye destek kompozisyonu yazmış eleştirenlere dümdüz gitmiş adamım şuanki msjlarım ortada yanılmayacaz,fikirlerimiz değişmeyecek diye bişey yok

Anlatırken abartırsan,ters teptiğindede bu sana hatırlatılır illaki forumun kuralı bu çok takılma dediğim gibi
Yok renktas sıkıntı yok herkesin derdi Galatasaray en iyisi olsun istiyoruz ama Cicaldau konusunda cidden benimde hayal kırıklığı yaşadığım noktalar var mesela duran toplar bu adam çok iyi frikik kullanıyordu 20-25 metre arasından dün son dk hadi dedim olacak inşallah barajı bile geçmedi bir de korner rezilliği var hiçbiri isabetli gitmiyor haklı oldugun noktalar var dün mesela 25 dk falan saha da 33 numarayı aradım adam sanki yok oldu zajc denen hıyar follos etti ilk yarı dünkü maçla ilgili ne kadar elestirilse net hakediyor

Yok renktas sıkıntı yok herkesin derdi Galatasaray en iyisi olsun istiyoruz ama Cicaldau konusunda cidden benimde hayal kırıklığı yaşadığım noktalar var mesela duran toplar bu adam çok iyi frikik kullanıyordu 20-25 metre arasından dün son dk hadi dedim olacak inşallah barajı bile geçmedi bir de korner rezilliği var hiçbiri isabetli gitmiyor haklı oldugun noktalar var dün mesela 25 dk falan saha da 33 numarayı aradım adam sanki yok oldu zajc denen hıyar follos etti ilk yarı dünkü maçla ilgili ne kadar elestirilse net hakediyor

Frikiği iyiydi bence barajı geçse gol olur gibiiydi,kornerlerdede kullananlarda değil kabahat ,topa vuracak adam yok

Muslera,yedlin,anholt,berkan,cica,kerem,feg,morutan,halil 9 kişinin zaten topa kafa vurma ihtimali 0,geriye kafa topu iyi olmayan marcao ve kafa vurabilsede boyu çok uzun olmayan nelsson var,rakiplerde min 6 kişiyle bizim 1–2 kişiyi pasifize ediyolar rahatça

Bide dikkat et korner kullanılırken hareketlenme diye bişey yok bizde,olduğu yerde bekliyo herkes,e bu kadar mallılkla gol bulmak absürd olurdu

Taçtada hareketlenme yok hiç,elimizdeki topuda rakibe atıp pozisyonda yiyoruz bolca,daha geçen sene kendi kullandığımız taçtan 1–2 gol yiyip şampiyonluğu vermişiz

Soran olursa çalışıyolar

Skandallar saymakla bitmezde görmek isteyene işte

Frikiği iyiydi bence barajı geçse gol olur gibiiydi,kornerlerdede kullananlarda değil kabahat ,topa vuracak adam yok

Muslera,yedlin,anholt,berkan,cica,kerem,feg,morutan,halil 9 kişinin zaten topa kafa vurma ihtimali 0,geriye kafa topu iyi olmayan marcao ve kafa vurabilsede boyu çok uzun olmayan nelsson var,rakiplerde min 6 kişiyle bizim 1–2 kişiyi pasifize ediyolar rahatça

Bide dikkat et korner kullanılırken hareketlenme diye bişey yok bizde,olduğu yerde bekliyo herkes,e bu kadar mallılkla gol bulmak absürd olurdu

Taçtada hareketlenme yok hiç,elimizdeki topuda rakibe atıp pozisyonda yiyoruz bolca,daha geçen sene kendi kullandığımız taçtan 1–2 gol yiyip şampiyonluğu vermişiz

Soran olursa çalışıyolar

Skandallar saymakla bitmezde görmek isteyene işte
Çalıştırılmıyor takım bu konuda çok belli gerçi takım boyu da çok kısa Halilin hayatında 1-2 dir en fazla kafa golü Marcaonun ben hatırlamıyorum bizde golünü Diagnenin kafasına atmadan vurmuyor kafa Mohamed de doğru yere hareketlenmiyor takımda çok eksik var

Bjk maçında attığı gol dışında sahada yoktu, ki dünde kayıptı . Tamam biraz görevinin dışında işler yaptırıyoruz, pres - top kapma gibi ama yine de büyük takımda oynadığının farkında değil.
Mesela dün şöyle örnek vereyim, hiçbir top için geriye gelip alıp takımı atağa çıkarayım,berkanla verkaç yapıp dikine oynayım gibi sorumluluklar almadı. Potansiyeli var ama 24 yaşındaysan oturmuştur karakterin gelişirsin ama çok değişmezsin.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Berkan defanstan top çıkaracağım diye kıçını yırtıyo ki o yetenek de yok onda, bizim Cicaldao beyimiz görünürde yok, atak yapıypruz bu kez de beyfendi geride. Koskoca Galatasaray’ın orta sahası bir maçta 20 pas yapar mı? Hepsi de al ver, 1 tane kilit pas yok. Ortalama 4 dk da 1 kez topa dokunmuş.

Valla ilk maçından söyledim şimdi de söylüyorum 6 milyonluk oyuncu değil, taksit maksit demeyin sonuçta o para ödendi mi ödendi. 6 milyona öyle orta sahalar bulunurdu ki sana maç kazandırırdı. Belhandadan hallice bi casperlığı var

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bonservis ucretini unutup daha iyi olmasi icin desteklemekten baska yapacak birsey yok. En azindan genc ve senelik ucreti cok yuksek degil.

Sen FT yi savundun!

Arkasına Gedson Berkan monte edilip rakip kaleye yakın oynatılmalıdır

Hadi çık sahaya ve sağ çapraza 50 metre mesafeden isabetli pas at alev alsın buralar ...

Sonuc odaklı oldugumuz yıllarca oyuncularımızı bu yuzden degersızlestırdıgımız cok net bellı oluyor.Bu takım kotu degıl zamana ıhtıyacımız var.Lazıo Marsılya lokomotıf maclarında kalıtesı olmayan takım kazanamazdı.Burada onemlı olan takıma yapılacak transferler 2-3 transfer bızı farklı sevıyelere getırır.

Geri
Üst Alt