Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.700
- 109.518
- 4.878
Tolga cigerci >
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üstat çalışma işini geçeli çok oldu artık öyle bir beklentim yok benimAynen fakat sence idmanda kac defa calistilar? Sayisiz calisacaksin ki aklinda olacak. Takim calismiyor deyince de öykünüyorlar
@Hakan Duzrumen gazeteci > gs scout ekibi
Şu pozisyonun idmanı falan yok. Dünya üzerinde böyle baraj kurdurtacak rakip bulamazsın bir daha zaten. Gördüğüm en saçma barajlardan birisi, tüm futbolcularu baraja dizmiş ceza sahası içinde. Bu kadar net 2 oyuncun var bomboş duruyor, 2 saniye falan yeterli galiba şunu görüp sert bir pas ile asist yapmayı düşünmek.Aynen fakat sence idmanda kac defa calistilar? Sayisiz calisacaksin ki aklinda olacak. Takim calismiyor deyince de öykünüyorlar
Yaw zaten genel bir iq sorunu var ama bazi seyler de bikmadan usanmadan calisilarak elde edilir.Üstat çalışma işini geçeli çok oldu artık öyle bir beklentim yok benim
Bazı şeyleri çalışmana bile gerek olmaz olmamalı
Son 1 dk kala ömer taç kullanacakken bekleyip 30 saniyeyi yiyip 30 saniye önce atması gereken yere topu atıyosa ordaki sıkıntı başka şey
Gecen hafta yazdim zaten. Bir tek Sivas macinda begenmedim. Bugun de Fegh ciktiktan sonra daha iyi oldu ama yetmedi. Serbest vurusu da sol ayakli birisi vurmaliydi.Şu pozisyonun idmanı falan yok. Dünya üzerinde böyle baraj kurdurtacak rakip bulamazsın bir daha zaten. Gördüğüm en saçma barajlardan birisi, tüm futbolcularu baraja dizmiş ceza sahası içinde. Bu kadar net 2 oyuncun var bomboş duruyor, 2 saniye falan yeterli galiba şunu görüp sert bir pas ile asist yapmayı düşünmek.
Şu pozisyonun çalışmayla falan ilgisi yok, bunu açıklayabilecek bir kelime de yok bende. Yazık, olan bize oluyor. Marke edilmemiş bu kadar kaleye yakın yerde oyuncun var, sen kaleye vuruyorsun. Ne denir ki. Ben Cica'yı covid öncesi oldukça beğeniyordum, bence çok da yetenekli bir futbolcu ama bugün vasat altı oynadı. Son pozisyonda da noktayı koydu.
Ekli dosyayı görüntüle 144260
takımımız bu konuda genel olarak felaketBu adamin uzun toplari ayri bir les yaw.
Cica pası çok güçlü bir oyuncu. Sert isabetli pas atabiliyor. Barajın kale tarafından solu zaten bizim oyuncularla kapatıldı. Babel o köşede bomboş ve ayağı güçlü birisi. Sert bir şekilde ya Morutan ya da Cica topu Babel'e oynasa zaten bitecek olay. Normalde paslı serbest vuruş çalışılmalı zaten buna katılıyorum ama bu barajı da başka bir maçta bulamazsın, böyle baraj kurdurulmaz. Bunu o an görüp o pası atacaksın, karar mekanizmasıyla, hızlı düşünmekle alakalı. Yoksa katılıyorum sana, yıllardır duran topların hiçbirisinde en ufak bir organizasyon kırıntısı yok.Gecen hafta yazdim zaten. Bir tek Sivas macinda begenmedim. Bugun de Fegh ciktiktan sonra daha iyi oldu ama yetmedi. Serbest vurusu da sol ayakli birisi vurmaliydi.
Ben olsam ben de Nelson'a verirdim sonra önü hemen kapandiysa o da hizlica ortadan gelen birinin önüne atardi. Iste bunun icin de calismak gerek. Yani Nelson'a verdigi an o baraj bozulacakti ve Nelson da topu tekrar ortaya atacakti. Veya Cica topu hafifce Omer'e verecekti, baraj Omer'e yogunlasirken o da Nelson'a verebilirdi. Tabi Nelson orada diye ismini verdim. Dedigim gibi o anda ofsayti bile ayarlamak icin calisman lazim.
ulan mozartrumen gazeteci > gs scout ekibi

Şu pozisyonun idmanı falan yok. Dünya üzerinde böyle baraj kurdurtacak rakip bulamazsın bir daha zaten. Gördüğüm en saçma barajlardan birisi, tüm futbolcularu baraja dizmiş ceza sahası içinde. Bu kadar net 2 oyuncun var bomboş duruyor, 2 saniye falan yeterli galiba şunu görüp sert bir pas ile asist yapmayı düşünmek.
Şu pozisyonun çalışmayla falan ilgisi yok, bunu açıklayabilecek bir kelime de yok bende. Yazık, olan bize oluyor. Marke edilmemiş bu kadar kaleye yakın yerde oyuncun var, sen kaleye vuruyorsun. Ne denir ki. Ben Cica'yı covid öncesi oldukça beğeniyordum, bence çok da yetenekli bir futbolcu ama bugün vasat altı oynadı. Son pozisyonda da noktayı koydu.
Ekli dosyayı görüntüle 144260
Berkan ve cicanin uzun toplari kotu. Selcuk melo seviyesi olmasa da nelsson marcao pva morutan uzun toplari iyi atiyortakımımız bu konuda genel olarak felaket
melo, selçuk dönemindeki çapraz yön değiştiren pasları atacak tek adam yok.
marcao en iyisi gibi. aslında takımda en iyi pas atan adamın stoper olması çok saçma ama vaziyet bu.Berkan ve cicanin uzun toplari kotu. Selcuk melo seviyesi olmasa da nelsson marcao pva morutan uzun toplari iyi atiyor