#33 Alexandru Cicâldău

Şu pozisyonun idmanı falan yok. Dünya üzerinde böyle baraj kurdurtacak rakip bulamazsın bir daha zaten. Gördüğüm en saçma barajlardan birisi, tüm futbolcularu baraja dizmiş ceza sahası içinde. Bu kadar net 2 oyuncun var bomboş duruyor, 2 saniye falan yeterli galiba şunu görüp sert bir pas ile asist yapmayı düşünmek.

Şu pozisyonun çalışmayla falan ilgisi yok, bunu açıklayabilecek bir kelime de yok bende. Yazık, olan bize oluyor. Marke edilmemiş bu kadar kaleye yakın yerde oyuncun var, sen kaleye vuruyorsun. Ne denir ki. Ben Cica'yı covid öncesi oldukça beğeniyordum, bence çok da yetenekli bir futbolcu ama bugün vasat altı oynadı. Son pozisyonda da noktayı koydu
Orda nelsona oynasa daglara taslara vuracak .Orada Halil yada .M.o olmaliydi onu bile beceremiyoruz

Gayet iyidi yav amma sallamişsiniz. Adam 2yönlu orta saha degil bence, ofansa daha yakin oynamali. Geriye kosacam diye pestili cikiyor. Buna sallayanlar fegi çarmiha germeli

Gunun en iyilerinden biriydi. Hocsnin inadi olmasa bu maci kazanirdik ama sagolsun bi konusmasi fege 15mac kredi kazandiriyor
Screenshot_20211218-204934_SofaScore.webp

Kötü oyuncu değil belki Stancui'den çok daha iyi olacak ama henüz o seviyede değil. Slavia Stancui'yi bıraksaydı bugün çok farklı şeyler konuşuyor olurduk muhtemelen.

Şu pozisyonun idmanı falan yok. Dünya üzerinde böyle baraj kurdurtacak rakip bulamazsın bir daha zaten. Gördüğüm en saçma barajlardan birisi, tüm futbolcularu baraja dizmiş ceza sahası içinde. Bu kadar net 2 oyuncun var bomboş duruyor, 2 saniye falan yeterli galiba şunu görüp sert bir pas ile asist yapmayı düşünmek.

Şu pozisyonun çalışmayla falan ilgisi yok, bunu açıklayabilecek bir kelime de yok bende. Yazık, olan bize oluyor. Marke edilmemiş bu kadar kaleye yakın yerde oyuncun var, sen kaleye vuruyorsun. Ne denir ki. Ben Cica'yı covid öncesi oldukça beğeniyordum, bence çok da yetenekli bir futbolcu ama bugün vasat altı oynadı. Son pozisyonda da noktayı koydu.

Ekli dosyayı görüntüle 144260
Şuraya bak yaa 2 herif de bomboş hadi pas vermedin vuruyosan da daha sert vurman lazım anlamsız 1 vuruş oldu

Olur da Gedson gelirse Halil ile rotasyon mücadelesi vereceğinin farkına varacaktır.

1 saatte spiker adını 2 kez söyledi. İlkinde Berkan'ın faulünü bu yaptı zannetti, diğeri de topu kaptırıp yerden 5-6 saniye kalkmadığı pozisyonda adını söyledi. Ayrıca oradan frikikten gol atamayan adam utancından bir daha o topu alıp kullanmasın, kaleye bile tutturamadı.

futbolcuğuna ayrı zekasına ayrı ayıp sözler edicem.

farklı maçlar izledik galiba. 2.yarıda da saçmaladı anlamsız uzun toplar sağa sola attığı tembel paslar. korner gol olmasa oy birliğiyle sövülecekti muhtemelen

İsabetli uzun top atınca bizim taraftar iyi diyor knk adama. Böyle silik, ezik topcuyu ben sevmiyorum. Mac boyunca rakibinin arkasina saklandi durdu.

İsabetli uzun top atınca bizim taraftar iyi diyor knk adama. Böyle silik, ezik topcuyu ben sevmiyorum. Mac boyunca rakibinin arkasina saklandi durdu.
İsabetli top da yan pas geri pas he ileriye arası falan attığı yok denk gelirse deniyor. Belhanda 2 gömlek üstün oyuncuydu itiraf edemiyorlar

İsabetli top da yan pas geri pas he ileriye arası falan attığı yok denk gelirse deniyor. Belhanda 2 gömlek üstün oyuncuydu itiraf edemiyorlar

İtiraflik bir durum yok, belhanda bu arkadastan cok daha yetenekli bir topçu. Onun sorunu mentaldi, zaten o sorunlari olmasa buralara gelmezdi. Cicaldau neyi vasat üstü yapiyor ? Benim aklima gelen bisey yok. Mesela iyi şutör mu ? Duran topcu mu ? İyi mi kilit pas atiyor ? Yok yani

Yine Belhanda ovuluyor BURDA. Adanademirde bile oynayamayan bir adam kendisi.
Taraftarımız kalemizde doğru attığı ara pasları ozlemislerdir. Cicaldau iyi bir sistemde ileri uç varyasyonlarinda kullanabilirsek faydalı olacak. Attıkça attirdikca özgüven kazanır bence. Karakter olarak silik buna kimsede çare olamaz.

Taraftarımız kalemizde doğru attığı ara pasları ozlemislerdir. Cicaldau iyi bir sistemde ileri uç varyasyonlarinda kullanabilirsek faydalı olacak. Attıkça attirdikca özgüven kazanır bence. Karakter olarak silik buna kimsede çare olamaz.
Adam rakip takımların aranan oyuncusu. o ovuluyor BURDA. Antrenör yokki başımızda gelenler basta iyi oluyor sonra düşüyor oyundan. niye kimse sorgulamiyor

Geri
Üst Alt