Efe Bayraktar
Aslan Üye
- 27 Ağustos 2018
- 7.867
- 7.755
- 843
5 milyon veren varsa morutanı da eşantiyon olarak verelim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Yahu sergen bos islerle ugrasma. Hic bi oyuncuya önyargili davranmam. Örnegin herkes kereme sallarken hem kerem hem marcaoya sahip cikilmali diye yazmistim ama bu casper gercekten bosun teki. En üzücü olayda verilen bonserviz. Morutana verilen paraya üzülmüyorum cünkü daha az bi miktar ve istegini hirsini yetenegi ara ara gösteriyor. Hoca degisir kendine gelir onu bilemem ama bu haliyle cok yetersiz.Dün 2 guzel pasini halil hic etti.bunlarin dışında mucadeleden yoksundu.futbol sonuc odaklı bi oyun oldugu icin,oyunu asiste ve gole dönüşmediği muddetce çöp ilan edilecek.simdiki taraftar böyle,katlanmaktan baska care yok sizlere
Valla ben cicaldauya bile sabrediyorum,dusun artik verdigim destegi.inaniyorum cicaldauya da hala.gorecegiz gedsonla falan ne yapacakYahu sergen bos islerle ugrasma. Hic bi oyuncuya önyargili davranmam. Örnegin herkes kereme sallarken hem kerem hem marcaoya sahip cikilmali diye yazmistim ama bu casper gercekten bosun teki. En üzücü olayda verilen bonserviz. Morutana verilen paraya üzülmüyorum cünkü daha az bi miktar ve istegini hirsini yetenegi ara ara gösteriyor. Hoca degisir kendine gelir onu bilemem ama bu haliyle cok yetersiz.