#33 Alexandru Cicâldău

Bu ve vatandaşını eleştirdiğim için yemediğim laf kalmadı.
2 sene içinde anadolu turuna başlarlar demiştim yanılmışım seneye yeni gelen hoca bunları postalar.
Cicaldau - Konyaspor
Morutan - Kasımpaşa

Terim gitsin düzelir.
İtin şeyine sokulacak adam değil cica
X bir hoca gelsin nasıl oynuyor görürüz.
Berkan la pas oyunu oynatılan, Giresun dan bile re-organize bir takımda daha iyi şeyler yapamaz cica sistem adamı zira

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

2 seneye biz bunu 40 milyon avroya satarız cok yetenekli ve sorumluluk alan biri.Her an herşeyi yapıp,maçı tek başına alabilecek kapasitede

Oyunu takıma paralel dibe doğru gidiyor. Mental olarak hiç bir reaksiyon gösterememesi çok acı. 'Looser' bir karakter olmaması lazım.

Savunun savunun bu yetersizleri.Terime bok atıyorsunuz sizinde terimden farkınız yok.El birliği ile bitirdiniz Galatasarayı.Küme düşürmeden rahat etmeyeceksiniz.

Birde şu var kimse çok para falan verildide demesin.Taksit olmasa muhtemelen iyi bir pazarlıkla 3,4 milyona alınırdı.bu paralara romanya liginden bence performansı çok normal.Ne bekleniyorduki.Sıradan adamlarla doldurdular takımı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dün 2 guzel pasini halil hic etti.bunlarin dışında mucadeleden yoksundu.futbol sonuc odaklı bi oyun oldugu icin,oyunu asiste ve gole dönüşmediği muddetce çöp ilan edilecek.simdiki taraftar böyle,katlanmaktan baska care yok sizlere

Dün 2 guzel pasini halil hic etti.bunlarin dışında mucadeleden yoksundu.futbol sonuc odaklı bi oyun oldugu icin,oyunu asiste ve gole dönüşmediği muddetce çöp ilan edilecek.simdiki taraftar böyle,katlanmaktan baska care yok sizlere
Yahu sergen bos islerle ugrasma. Hic bi oyuncuya önyargili davranmam. Örnegin herkes kereme sallarken hem kerem hem marcaoya sahip cikilmali diye yazmistim ama bu casper gercekten bosun teki. En üzücü olayda verilen bonserviz. Morutana verilen paraya üzülmüyorum cünkü daha az bi miktar ve istegini hirsini yetenegi ara ara gösteriyor. Hoca degisir kendine gelir onu bilemem ama bu haliyle cok yetersiz.

Yahu sergen bos islerle ugrasma. Hic bi oyuncuya önyargili davranmam. Örnegin herkes kereme sallarken hem kerem hem marcaoya sahip cikilmali diye yazmistim ama bu casper gercekten bosun teki. En üzücü olayda verilen bonserviz. Morutana verilen paraya üzülmüyorum cünkü daha az bi miktar ve istegini hirsini yetenegi ara ara gösteriyor. Hoca degisir kendine gelir onu bilemem ama bu haliyle cok yetersiz.
Valla ben cicaldauya bile sabrediyorum,dusun artik verdigim destegi.inaniyorum cicaldauya da hala.gorecegiz gedsonla falan ne yapacak

Şeyi de anlamıyorum neden inatla Cicaldau sol iç Berkan veya Emre Kılınç sağ iç olarak kullanılıyor ? Sizce ana planda Kerem ve PvA ikilisine yakın oynayıp olası boşlukları yapacağı koşular ile doldurması gereken tabiri caiz ise arkadaşlarının arkasını toplaması gereken kişi Cicaldau mu yoksa Berkan mı ?

Diğer yandan Berkan ı sağ içe koyduğumuz zaman o koşu becerisini de elinden alıyor, çok daha dar bir alana hapsediyoruz hayatta yapamayacağı bir işi yaptırmaya çalışıyoruz Berkan a oyun kurdurmak

Gerçekten anlamıyorum illa bir derin oyun kurucun, veya regista tipinde bir oyuncun olması mı lazım ? Bunun başka bir yolu yöntemi yok mu ? Taylan dan regista çıkartmaya çalış Berkan dan regista çıkartmaya çalış şimdi de şey moda oldu Cicaldau ve son Giresun maçında Morutan ı derin oyun kurucu gibi kullanmak

Tabii Fatih Terim de haklı bir registası bir derin oyun kurucusu olmadan koskoca Giresun u nasıl yensin ki adam ? Elindeki oyuncu grubuna göre bir oyun geliştirmek de neymiş ? İlla regista veya derin oyun kurucu kullanmak zorundadır bu takım eminim aksi düşünülemez bile !

Geçen sene de aynı hatayı yaptı, sezonun ilk yarısında doğruya doğru sol içte iyi olan bir Emre Kılınç vardı ama onu iyi yapan özellikleri oyun kurması pas bağlantısı değildi sol kanada kırılarak çok güzel oynuyordu mesela Berkan ı sol iç olarak kullanırken defansif olarak katkı aldığımızı söylemiştim ya Emre Kılınç oynarken de hücum tarafında katkı alıyorduk. Sonra Gedson gelince bir anda sağ iç olarak oynamatmaya başladı Fatih Terim onu daha pas bağlantı oyuncusu olmaya ne bileyim daha teknik tarafıyla uğraşmaya çalıştı ama Emre Kılınç ın yapamayacağı belliydi bunu. Sonra pat diye bir anda suçlu Emre Kılınç ilan edilip oynatmayı bıraktı yerine Emre Akbaba yı izletti bize haftalarca

Bence yine aynı senaryo yaşanıyor, Berkan a merkezde oyun kurdurmaya çalışırsan, Cicaldau dan Gedson luk yapmasını beklersen daha çoook oyuncu eskitiriz biz Emre Kılınç çıkar Berkan eklenir Taylan çıkar Cicaldau eklenir Berkan gider başkası gelir orta sahaya ama önümüzdeki sene de aynı şeyleri konuşuyor oluruz bu kadar da eminim

Takımda Marcao ve Nelsson haricinde hiçkimsenin rolü belli değil, böyle bir ortamda güçlü bir oyundan alışkanlıklardan konuşmak da çok mümkün değil

1641852136565.webp

Kendine gelecektir inanıyorum.

Torrent hocam zimba gibi yapacak

Geri
Üst Alt