#33 Alexandru Cicâldău

Sezon basinda ofansif bir rolde oynadigi müddet rahat double double yapar demistim de o gün göz boyadigi performanslarindan cok ama cok uzak. Hatta haftalardir berbat ötesi bir durumda.

Sezon genelinde en fiyasko transfer bu Rumen olacak gibi duruyor. Az buz para da ödemedik.

Hatirlatmaya devam edelim.. Transfer laflari cikarken forumda okumustum "Sasa Ilic gibi" diye. Tobe diyin arkadaslar. Ilic'e hakaret bu bildigin.

Cok bir numarai yok. Verilen para cok cok fazla. En fazla 1-2m arasi alinir o da iyi bir oyuncunun rotasyonu olur en fazla bu olur yani. Iyi niyetli olmais beni su asamada artik ilgilendirmiyor cunku hic iyi bir durumda degiliz. Teknigi olan ama bal yapmayan duz bir oyuncu. Alman tarzi bir isim diyecegim sutlarida iyi degil.

acaba sorun cica mı tamamen orta saha ofansı açısından

Morutan göbek emre kılınç sağ açık hiç denendi mi?

Kerem’i tekte güzel kaldırdı yerden.
Bununla övülür 2 hafta daha

Herhangi bir Anadolu takımı alsa, adı sanı anılmayacak çapsız, standart bir topçu. Galatasaray aldı pozitif yönlerini bulmaya çalışıyoruz, bu adamı aldıysak bunun bir özelliği olmalı diye popomuzu yırtıyoruz. Boşuna uğraşmayın, bundan bir şey olmaz, çakan çakmış, bırakın parasını yesinler keyifle.

Içinden KDB çıkar mı?
1642748326078.webp

hiçbir özelliği yok malesef. ne top sürebiliyor ne çalım atabiliyor ne bir şutunu gördük gelmeden önce duran top ustası dediler göremedik 30 maçtır , arada bir pas atıyor bir daha görünmüyor.

iki rumene de geldigi gun bu adamlar cop demistim . bana aramizda bazi arkadaslar kinaye yapmisti.. alin hayrini gorun simdi . popescu ve haginin bize kitledigi bos beles adamlar

Calistigi 100 futbolcunun 99'unu cok gecmeden cope ceviren Fatih Hoca yeni gitti. Torrent'de birsey cikaramazsa sonra elestiririz. Gomuldugu kadar kotu futbolcu degil. Takim kadrosunda Cica'dan once gitmesi gereken 20 cop var.

iki rumene de geldigi gun bu adamlar cop demistim . bana aramizda bazi arkadaslar kinaye yapmisti.. alin hayrini gorun simdi . popescu ve haginin bize kitledigi bos beles adamlar
Oturdun rumen ligi izledin bu kanıya vardın ve seni dinlemediler yani?

9 yıl önce bugün Sneijder almışız. Şimdiki halimize bak bu Casper sahada olduğunu farkedip pas atar mı diye bekliyoruz

Geri
Üst Alt