#33 Alexandru Cicâldău

Bu adamin gelirken de hiç iyi izlenmedigi ya da romanyadaki istatistiklerinin cok buyutuldugu belli oldu. Bu adamin videolarindan vasat bir sutor, romanya icin en fazla iyi bir bitirici oldugu anlasiliyordu zaten. Mesela diger romen Stanciu'nun nerdeyse tum golleri Sneijder'i animsatiyordu.

Stanciu'yu alamadiniz diye tarz degistirip (defansi daha iyi olan bir 8,5) bir de buna gitmek nasil bir kafasizlik ya. Yalan yok ilk haftalarda beni de yaniltti ama bu adamin hicbir defansif yetenegi yok ve defansif yetenegi anlamak icin romanya ligi istatistiklerine bakmak da tam bir yönetici/FT skandalı.

Hiç ışık vermedi. Ağır olması sorun olmayabilir sistem içinde ama seri bir oyuncu da değil. İşte bu çok can sıktı dün akşam. Sanırım kazık yedik.
Zamanında dedik linç edildik. Uğur Karakullukçu, Mustafa Demirtaş, Emre Utkucan vb. bunların bir futbol görüşü yok. İstatistik tutarak bu işler olmaz. Öyle olsaydı herkes bu işi yapabilirdi. Futbolun kendisine ait bir ruhu var. Bu akıllara güvenerek nasıl transfer yapılıyor anlam veremiyorum.

Hala aklimda bak, bu gelecegi donemde (soylentiler cikiyordu) forumda "Sasa Ilic gibi.." diye yazan vardi oyun tarzina. Olum, yapmayin etmeyin.. Sasa Ilic efsane adamdi yaf. Inceciydi, alti pasta vurdugu, dokundugu gol olurdu. Simdi olsa gozum kapali 11 yazarim. Bu adamin ne oynadigini ben anlamadim. Karsi karsiya da kaciriyor, zaten cekingen sorumluluk almayan bir tip. Bize uygun bir karakter degil.

Sahada hayalet gibi dolandığı gibi bitiriciliğide kötü. Sezon başindan beri kalenin dibinde 5-6 net pozısyon kaçırdı.

Okan Buruk'la birlikte potansiyeli açığa çıkar, güveni gelir.

Kop gel hocam.

Ceza sahası koşularına devam ama şu toplara pis burun mu vursan artık yerden kaldıramıyon topu. Feguliden her türlü iyidir

Oyuna girdikten sonra etkili olanlardan. Gerçekten öyle berbat ortasahamız var ki bu bile etki gösteriyor

Kiz gibi vuriyor toplara Survivor Aycan bile bundan daha sert sut atar.Yeter be kardesim.Sahada bisey yapmiyorsun girdigin pozisyonlari gol yap bari

O bos oldugu pozisyonlari gole cevirse simdi nerelerdeydik. Birde bonservisi hic konusulmayacakti.

EN ÇOKTA NEYE ÜZÜLÜYORUM

BEN HAGİYİ İZLEYEREK,HAYRAN OLARAK BÜYÜDÜM

BENİM ORTAOKULLU,LİSELİ HATTA YENİ ÜNİVERSİTELİ OLMUŞ GALATASARAYLI Z KUŞAĞI KARDESLERİM BUNLARI İZLEYEREĶ BÜYÜYOR.

Şutu fln boşverin bu adamın hiç al veri yok dribblingi yok altyapıdan birini koysan aynı topu oynar. Bence Berkan’dan daha vasat.

Geri
Üst Alt