#33 Alexandru Cicâldău

Beklentileri karsilayamadi. Romanya liginin seviyesi zaten yerlerde. Son 10 yilda Chiriches haric iyi bir seviyede oynayan oyuncu cikmadi. Buna ragmen Romanya pazarina girmemiz scout ekibine buyuk bir eksi yazar. Cicaldau ve Morutan’a bonuslarla birlikte yaklasik 12 milyon euro odeyecegiz. O parayla Guney Amerika’dan iki tane saglam oyuncu alirdin. Ikinci sezonunda daha farkli oynayacagini dusunmuyorum, aradigimiz profil degil. Kaldi ki bugune kadar hic bir gelisim gostermedi. Eger Sampdoria’nin ilgisi dogruysa sezon sonu elden cikarmak lazim.

Beklentileri karsilayamadi. Romanya liginin seviyesi zaten yerlerde. Son 10 yilda Chiriches haric iyi bir seviyede oynayan oyuncu cikmadi. Buna ragmen Romanya pazarina girmemiz scout ekibine buyuk bir eksi yazar. Cicaldau ve Morutan’a bonuslarla birlikte yaklasik 12 milyon euro odeyecegiz. O parayla Guney Amerika’dan iki tane saglam oyuncu alirdin. Ikinci sezonunda daha farkli oynayacagini dusunmuyorum, aradigimiz profil degil. Kaldi ki bugune kadar hic bir gelisim gostermedi. Eger Sampdoria’nin ilgisi dogruysa sezon sonu elden cikarmak lazim.

Son yıllarda takımda izlediğim en yeteneksiz orta saha değil belki ama kesinlikle en karaktersiz orta saha

aklima geldikce 1-2 sövüp geciyorum

Bizde bekliyoruz bakalım 👍🏼 ilk geldiğinde gayet iyiydi. Nedense bie gerileme var. En kötü transfer yapar zararı çıkarırız. Belkide yeni SD bunun için getirilmiştir
İlk geldiğinde de aynıydı ama sen klasik kabullenememe durumu yaşadın. Hatta 23 Ağustosta yaptığım yorum üzerine beni kuş ilan edip, bir de raporladın.

Şimdi de 7m'a transfer edeceğimizi ümit ediyorsun. Biraz da bunun için bekle bakalım.

Şöyle bir düşündüm. Yani bunu yazarken bile sinirim bozuluyor ancak bunun yerine Akbaba olsaydı birkaç puan fazlamız dahi olabilirdi. Daha önemlisi 6.5m cebimizde olur Gedson’u da almış olabilirdik.

Şöyle bir düşündüm. Yani bunu yazarken bile sinirim bozuluyor ancak bunun yerine Akbaba olsaydı birkaç puan fazlamız dahi olabilirdi. Daha önemlisi 6.5m cebimizde olur Gedson’un da almış olabilirdik.
Fatih terimde yanlis tercihlerde bulunabilyo demekki,illa al denilecek bi oyuncu olmadigi gibi savaniere para dokebilirdik

Bunun yerine ndiayeyi alabilirdik bedava Yunanistan a gitti .Dünyada başka adam bulamıyoruz eski oyuncuları alsak olurdu daha kötüsünü bulmakta üzerimize yok .
Belhanda da bundan iyiydi Ömer bayram Taylan Berkan oynasın daha iyi bu adam oynayacağına yada 4-4-2 ye geçelim ama 10 kisi kalıyoruz bu cicaldao ile .

emre utkucandan muazzam scoutluk

Romanya Ligi'nden alınacak tek adam Stanciu idi.

Onu almak için uğraşıp 2 tane vasat ve altı oyuncu alındı.

Bu arada Stanciu'da seviye olarak İliç vs olabilirdi maksimum.

Galatasaray’ımızın 10 yılda bir Rumen kazığı yemek gibi tatlı bir huyu vardır.

Geri
Üst Alt