Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 70.036
- 59.690
- 4.843
sevimli hayalet casper
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beklentileri karsilayamadi. Romanya liginin seviyesi zaten yerlerde. Son 10 yilda Chiriches haric iyi bir seviyede oynayan oyuncu cikmadi. Buna ragmen Romanya pazarina girmemiz scout ekibine buyuk bir eksi yazar. Cicaldau ve Morutan’a bonuslarla birlikte yaklasik 12 milyon euro odeyecegiz. O parayla Guney Amerika’dan iki tane saglam oyuncu alirdin. Ikinci sezonunda daha farkli oynayacagini dusunmuyorum, aradigimiz profil degil. Kaldi ki bugune kadar hic bir gelisim gostermedi. Eger Sampdoria’nin ilgisi dogruysa sezon sonu elden cikarmak lazim.
İlk geldiğinde de aynıydı ama sen klasik kabullenememe durumu yaşadın. Hatta 23 Ağustosta yaptığım yorum üzerine beni kuş ilan edip, bir de raporladın.Bizde bekliyoruz bakalımilk geldiğinde gayet iyiydi. Nedense bie gerileme var. En kötü transfer yapar zararı çıkarırız. Belkide yeni SD bunun için getirilmiştir
Fatih terimde yanlis tercihlerde bulunabilyo demekki,illa al denilecek bi oyuncu olmadigi gibi savaniere para dokebilirdikŞöyle bir düşündüm. Yani bunu yazarken bile sinirim bozuluyor ancak bunun yerine Akbaba olsaydı birkaç puan fazlamız dahi olabilirdi. Daha önemlisi 6.5m cebimizde olur Gedson’un da almış olabilirdik.
Çok acayip, sezon başından beri böyleydi burada az laf yemedik siz futboldan anlamazsınız diye şimdi herkes çözmüş iyi mi
Beklentileri karsilayamadi. Romanya liginin seviyesi zaten yerlerde. Son 10 yilda Chiriches haric iyi bir seviyede oynayan oyuncu cikmadi. Buna ragmen Romanya pazarina girmemiz scout ekibine buyuk bir eksi yazar. Cicaldau ve Morutan’a bonuslarla birlikte yaklasik 12 milyon euro odeyecegiz. O parayla Guney Amerika’dan iki tane saglam oyuncu alirdin. Ikinci sezonunda daha farkli oynayacagini dusunmuyorum, aradigimiz profil degil. Kaldi ki bugune kadar hic bir gelisim gostermedi. Eger Sampdoria’nin ilgisi dogruysa sezon sonu elden cikarmak lazim.
nelsson cop desene birsey denecez
7m etmez etmiyor da fark yaratmıyor yazıyorum yazmaya devam edicemnelsson cop desene birsey denecez
7m etmez etmiyor da fark yaratmıyor yazıyorum yazmaya devam edicem