#33 Alexandru Cicâldău

Kim istiyorsa hemen şutlayalım. Paramızla rezil olmayalım. Bu nedir yahu?

Sürekli llk 11 oynadığı için de iyi oynuyorum sanıyor galiba adam, en azından takımdan kesin uyarı yapın birşeyler yapın ya nasıl bir yönetim var bizim takımda.

Ilk geldiginde yine hucumda sorumluluk almiyordu ama herseye ragmen deli gibi kosup rakibi bozuyordu, top kapiyordu, sacma pas hatalari yoktu vs vs simdi onlari da yapamiyor + isteksiz ve ruhsuz birine donustu. Rumenlerde cok buyuk risk aldik ama kaybettik. O Denis Man mi ne onu da almamaliyiz. Adamlar kendi liglerinde kotu oyunculara karsi oynadiklari icin cok rahattilar. Ikisi de duvara tosladi

Bu adam harbiden kim nasil izledi ve aldirdi yaw?

Muthesem ulu scoutumuz Emre Utkucanin screeninginden mi gecti acaba.

Amrabat'dan falan daha büyük kazık gibi duruyor.

Tabata'dan sonraki en büyük kazık.

geldiğinden beri hiç beğenmiyorum

sadece antep, bjk ve marsilya maçlarında iyi oynadı denebilir

Futbolu seven, futbolu izleyen, hatta futboldan hiç anlamayıp sadece hobi olarak takip eden bir insan bile bu herifin futbol sahasında ne iş yaptığını sorar, sorgular.. Ama sabahtan akşama futbol filozofisi yapan teknik adamlar her ne haltsa bu herifi sürekli olarak sahaya sürüyor. Gerçekten sahada neye etkisi var, nereye faydası var, hatta kendine bile faydası var mı anlaşılamayan bir adamı sürekli ilk 11'de sürmek acayip bir olay. İsmail Çipe'yi bunun yerine oynatsan belki fiziğiyle falan rakibi korkutur, gene de bir işe yarar ama bu sadece sahada hacim kaplamaktan öteye gitmeyen tıfılın teki.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sakat diye devam etmediğimiz Lemina bunu sırtına alır top diye oynar bu kadar pısırık, sahada kaybolan bir adam görmedim 3'e 5'e bakmadan yollamak gerek bu şekilde devam ederse çok ıslık çok küfür yer bu adam ...

Korona dönüşü hala toparlayamadı

Ankara lastiği ile halı sahaya çıkmış dayı gibi

Genel olarak bu Rumen futbolcuların iş ahlakı ve disiplini hiç yok. Bu transferler Scout ekibini de ilgilendiren bir konudur ve eksi yazar. Bir takıma alınacak futbolcular sadece teknik beceri ile sınırlandırılamaz.

Çok kötü oyuncu geldi gitti ama gördüğüm an içimden bir şeyler fırlatma isteği gelen 3 futbolcu oldu bende;

1. leo franco
2. tarık çamdal
3. BU GAMSIZ MAHLUKAT

Çok kötü oyuncu geldi gitti ama gördüğüm an içimden bir şeyler fırlatma isteği gelen 3 futbolcu oldu bende;

1. leo franco
2. tarık çamdal
3. BU GAMSIZ MAHLUKAT
Tarık Çamdal ilk geldiği dönem sol bekte faydalı olduğu zamanlar olmuştu.

Zapata diyelim 2 numaraya.

şuna benziyor fena halde, aynı takım bu herifi de kakalamış adam usa, arabistan derken şimdi paokta yedek. inşallah en az zararnan satabiliriz bu kabiliyet fakirini

şuna benziyor fena halde, aynı takım bu herifi de kakalamış adam usa, arabistan derken şimdi paokta yedek. inşallah en az zararnan satabiliriz bu kabiliyet fakirini
fm'de rumen wonderkid dahil tesislere sokmama kararı aldım.

Geri
Üst Alt