#33 Alexandru Cicâldău

Oruçlu ve göbüşlü Feghuli kat ve kat daha futbolcu bundan mukayese bile edilemezler. Neyse onun yerinede 3.sınıf bi rumeni takviye ederiz seneye!!
Yok, bir müddet Rumen futbolcu almayız. Rumen pazarından başkasını bilmeyen muhterem paketlendi, daha da dönemez artık...

En başından beri beğenmeyenler dışında ateşi yakanlardan biriydim diye düşünüyorum sezon başında ama bu kadar da kötü müydü? Bence değil zira eleştirdiğim temel konu hiç sorumluluk almamasıydı adam daha da az sorumluluk almaya hatta sahada topa dokunmamaya falan başladı kskskd

Morutan da aynı, ilk geldiğinde iyi işler yapıyordu maçların belirli kısımlarında ama sonra o da günden güne geriledi. 3 maçı direkt onun sayesinde almıştık.

Cicaldau için baştan beri pahalı demiştim de şu anki durumları kadar kötü oyuncu da asla değiller.

Her ikiside Terimin ayrılışı sonrası mental olarak dibe vurdu gibi. Ondan ònce çok mu iyiydi hayır ancak gelişimede açık duruyorlardı en azından ümidimiz vardı. Şimdi yeni petre-bratu yu bulduk diyoruz.

Galatasaray Bir His Takımıdır.

Torrent ile birlikte formu düşen oyunculardan bir tanesi olduğu yorumuna katılıyorum. Daha önce bence verdiği kritik paslar ile gayet ümit vaadediyordu. Torrent ve Covid geçirdiği dönem sonrası bir daha kendine gelmedi.

Eleştirildiği ilk dönemler arkasında durdum ama şu an takımın en büyük problemi.

En başından beri beğenmeyenler dışında ateşi yakanlardan biriydim diye düşünüyorum sezon başında ama bu kadar da kötü müydü? Bence değil zira eleştirdiğim temel konu hiç sorumluluk almamasıydı adam daha da az sorumluluk almaya hatta sahada topa dokunmamaya falan başladı kskskd

Morutan da aynı, ilk geldiğinde iyi işler yapıyordu maçların belirli kısımlarında ama sonra o da günden güne geriledi. 3 maçı direkt onun sayesinde almıştık.

Cicaldau için baştan beri pahalı demiştim de şu anki durumları kadar kötü oyuncu da asla değiller.
fatih terimi sev sevme her oyuncuyu çok maksimumda gösterme özelliği var. Örnek onyekuru hiçbir yerde yapamıyor burada oynuyordu bir suru sayılır daha. O yüzden bu oyuncuların performansını fatih terimsiz düşünmek gerek.

fatih terimi sev sevme her oyuncuyu çok maksimumda gösterme özelliği var. Örnek onyekuru hiçbir yerde yapamıyor burada oynuyordu bir suru sayılır daha. O yüzden bu oyuncuların performansını fatih terimsiz düşünmek gerek.
Bence Morutan'ı FT yönetemedi. Ona o özgüveni versek üstüne koyabilirdi.

Cica konusuna bir şey diyemiyorum çünkü bence korkak, pısırığın teki bu adam.

3 e 5 e bakmadan bu tıynetsiz mesmenetsiz pasifin elden çıkarılması elzem.

Geri
Üst Alt