#33 Alexandru Cicâldău

Birini 150bine serie B yollariz, digerini 250K ya fransaya yollariz, simdi de bunu kiralik Arabistana yolluyoruz.

Oyuncu satmakta rezalet ilerlemekteyiz. Gercekten utanilicak seviyede.

Bizi yonetenlerin bu konuda bu kadar basarisiz olmaya hakki yok.

6.5 milyon avro cöpe gitti resmen.

Cicaldau kadroda kalmayaca belli oldugu an benim icin 3 tercih vardi.

1. Direk birine fazla zarar yapmayip 5e falan satmak.
2. Degerini yükseltsin diye Avrupadan bir takima kiralik yollamak. Adam iyi oynarsa almayi isterler diye 6 civari opsiyon verirdik.
3. Ligden bir takima en az 25 mac ilk 11de olmali maddesiyle kiralik vermek.

Araplara kiralik yollamak benim aklimdan bile gecmedi. Bence cok kötü bir tercih. Ha baski bir Arap takimi olsa ve onlar bir sezon kiralik icin 1,5-2 milyon verse neyse derdim. Ama biz adami nadir para harcayan takima yolluyoruz.

Birini 150bine serie B yollariz, digerini 250K ya fransaya yollariz, simdi de bunu kiralik Arabistana yolluyoruz.

Oyuncu satmakta rezalet ilerlemekteyiz. Gercekten utanilicak seviyede.

Bizi yonetenlerin bu konuda bu kadar basarisiz olmaya hakki yok.

6.5 milyon avro cöpe gitti resmen.
Aynen öyle Miha zajk'i adamlar italya ya kiraliyorlardi rahatça ve adam gelişti, cicaldau da öyle olabilirdi ama Arabistan ne ya

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

araplar 10 mio falan mı verdi de oraya kiralık yolluyoruz? başka mantıklı açıklama bulamadım.

şikeciler miha zajci nasıl geliştirdikleri gibi biz de cikaldauyu öyle geliştirmeye çalışmamız lazım

arap işi olumlu değil

çok yazık ettik çok. Arap ligine kiralamak nedir

bir kere bize iyi geri dönme şansı yok

luyindama gibi bonservisini almazlarsa geri dönecek ve piyasası daha düşmüş şekilde dönecek

tutarsa bonservisi aldığımızın üstüne mi olacak muamma

fb tisserand'ı bile 3 milyona yolladı o lige

Benim Arabistan'da ne işim var? demediğine göre kendisinin kandura giyip nargile fokurdatma hayalleri var.

Muhtemelen iyi bi maas önermislerdir.

Bu is paraya bakar berat kardes.

Sana da o paralari verseler degil arabistana, papua yeni gineye bile gidersin.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
25 yaşında asla. Zaten iyi kazanıyorum ve kazanmaya devam edeceğim. Niye mahvedeceğim her şeyi kariyerimin başlarındayken.

Arabistan kendisi için yanlış yer bana göre.

şikeciler miha zajci nasıl geliştirdikleri gibi biz de cikaldauyu öyle geliştirmeye çalışmamız lazım

arap işi olumlu değil
zack kalastı ama casper değildi yontarsın bu herif toptan kaçıyor nasıl gelişecek kötü oynasa gelişir dersin

1'e 2'ye bakmadan elden çıkaramamak kötü tabi

ya ahahahaha herifin talibi bileyok doru duzgun fransaya italayaya kiraliyalim diyoruz isteyen yok hala yonetim soyle yonetim boyle diyonuz ee mostafayi da nantese kiraladik niye orda da bokladiniz peki

Niye bu kadar celisklili davraniyoruz onu anlamiyorum bu adamlar bu kaziklari yuksek paralara satmak zorunda degil oyle bi misyonu yok bunu onceki yonetimlere soylicektiniz gecti artik okan hoca da bu heriflerden verim almak zorunda degil anlayin artik sunu nasil ft ye transfer yapmiyolar diye agliyodunuz su an da okan bu topculardan verim almak zorunda degill

Cunku bu heriflerr gs topcusu degil 20 tane transfer yaptik enkazi anca kaldirdik o cok sevdiginiz yalayip yuttugunuz esref gelse takim da satacak adam kalmamisti menajer kaziklarini doldurmustu bile siz ne anlatiyonuz ya

zack kalastı ama casper değildi yontarsın bu herif toptan kaçıyor nasıl gelişecek kötü oynasa gelişir dersin

1'e 2'ye bakmadan elden çıkaramamak kötü tabi

toptan kacmayarak, güven kazanarak, fiziği artarak, oyun bilgisini geliştirerek, vs. vs.

bunları serie ada öğrenir

arabistanda biraz zor öğrenir

Geri
Üst Alt