- 27 Ocak 2010
- 132.140
- 97.167
- 5.488
cicaldau mahalle liginde topa değmeztoptan kacmayarak, güven kazanarak, fiziği artarak, oyun bilgisini geliştirerek, vs. vs.
bunları serie ada öğrenir
arabistanda biraz zor öğrenir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cicaldau mahalle liginde topa değmeztoptan kacmayarak, güven kazanarak, fiziği artarak, oyun bilgisini geliştirerek, vs. vs.
bu kadar şeyi öğrenmesi, geliştirmesi gerekiyorsa bu yaşına kadar ne yapmış bu arkadaş?toptan kacmayarak, güven kazanarak, fiziği artarak, oyun bilgisini geliştirerek, vs. vs.
bu kadar şeyi öğrenmesi, geliştirmesi gerekiyorsa bu yaşına kadar ne yapmış bu arkadaş?
ayrıca bu adama kimse birşey öğretemez. ezik, özgüvensiz herifin teki.
Cica yerine konuştum orada. 300-500 bin euro için Arabistan a gidiyorsa gitsin zaten, ortalıkta casper gibi dolaşmasından iyidir.
''Vasat'' da uzlaşalım!Kotu demem.takima uymadı derim
''Vasat'' da uzlaşalım!![]()
Dransfer başarısı, biz 6 kaat vermişiz başka kulüpler bedava bile istemiyor.Avrupa’dan bir kulüp bile istemedi mi abi bu adamı bedavaya.. bu nasıl iş anlamadım…..
casperCicaldau’nun maçı varmış. Takımı 1-0 önde. İlk maç 6 oynatıldığı için bu maçta nasıl oynatıyorlar diye ortalama pozisyonlara bakayım dedim. Adam 11 ama ortalama pozisyonlarda yok.
Ekli dosyayı görüntüle 177855