#33 Alexandru Cicâldău

Sol kanat boş sen geç demişiz, herif de sallamadı öyle olunca.

Böyle umursamaz olursa şutlanır zaten

En mantıklısı takas da kullanmak çünkü Cicaldau kaliteli kadroda düz oyuncu olarak kalır.

top ayağıına gelince spiker tarafından adı söyleniyormuş başkada bir numarası yok

Böyle saklanarak oynanabiliyorsa ben her takımda oynarım bu göbekle anasını satayim

35 yaşındaki Mata'dan hız, kondisyon ve dayanıklılık manasında daha geride olmak da bir başarıdır. Kabul etmek lazım. Hoş, Mata en azından bir şeyler yapmaya çalışıyordu yapabildiği ölçüde. Bu ise futbolu silah zoruyla oynuyor sanki.
GS tarihinde orta sahada yapılmış en fail transfer olabilir. Bundan daha kötü bir orta saha performansı hatırlamıyorum. 300 bin euro eder mi şüpheli olan birine 6.5 milyon verdik. Olaya bak. 650 bin euro bile vermezler satmaya kalksak.

35 yaşındaki Mata'dan hız, kondisyon ve dayanıklılık manasında daha geride olmak da bir başarıdır. Kabul etmek lazım. Hoş, Mata en azından bir şeyler yapmaya çalışıyordu yapabildiği ölçüde. Bu ise futbolu silah zoruyla oynuyor sanki.
GS tarihinde orta sahada yapılmış en fail transfer olabilir. Bundan daha kötü bir orta saha performansı hatırlamıyorum. 300 bin euro eder mi şüpheli olan birine 6.5 milyon verdik. Olaya bak. 650 bin euro bile vermezler satmaya kalksak.
Profesör Fatih hocamın keşfi öyle deme

Sorumluluktan kaçmayı devam ederse derhal gönderilmeli. Fırsatı degerlendirmemek aptalliktir

Geri
Üst Alt