#33 Alexandru Cicâldău

Acun ma. yaptık 3-1'den 4-3 maçı da verdik şimdi işe yara ve bunu al.

Galatasaray'ın oyuncusu değil

Bazen olmaz zorlamayalım

Daha büyük isimlerle kontenjanı dolduralım

Yada potansiyelli bir genç oyuncuyu tercih edelim

Bu adam covid olana kadar iyi oynuyordu. Ceza sahasına giriyor gol falan kovalıyordu, estetik ara paslar atıyordu ve temposu da yüksekti. Hoşuma da gitmişti. O covid mevzusu sonrası ne olduysa tüm yetenekleri çalınmış gibi dolanıyordu sahada. Hep iyi olmasını bekledik ama olamadan sezonu bitirmişti. Bugün fizik olarak takımın o kadar gerisindeydi ki bariz sırıttı. Belki de hazır değil bilmiyorum ama bu sezon bizimle olmayacağı kesin gibi.

keşke geçen sene 1 senelik alacağını verip feshetseydik şimdi kafamız rahattı

keşke geçen sene 1 senelik alacağını verip feshetseydik şimdi kafamız rahattı
Arap takımına kiralayıp tüm seneliğini onlara ödettik, ufak da olsa kiralama parası aldık sanırım. Bunu yapmak varken neden parasını ödeyip adamı beleşe salalım. Çok mu zenginiz?

Arap takımına kiralayıp tüm seneliğini onlara ödettik, ufak da olsa kiralama parası aldık sanırım. Bunu yapmak varken neden parasını ödeyip adamı beleşe salalım. Çok mu zenginiz?
sadece maaşını ödediler

yollamazsan bu sene de yollayacak takım arasın, bu çöpe 1m bile vermezler

Bu adam covid olana kadar iyi oynuyordu. Ceza sahasına giriyor gol falan kovalıyordu, estetik ara paslar atıyordu ve temposu da yüksekti. Hoşuma da gitmişti. O covid mevzusu sonrası ne olduysa tüm yetenekleri çalınmış gibi dolanıyordu sahada. Hep iyi olmasını bekledik ama olamadan sezonu bitirmişti. Bugün fizik olarak takımın o kadar gerisindeydi ki bariz sırıttı. Belki de hazır değil bilmiyorum ama bu sezon bizimle olmayacağı kesin gibi.

Alakası yok hep kötüydü ve sen ısrarla Cicaldau övdün o sezon boyunca.

Alakası yok hep kötüydü ve sen ısrarla Cicaldau övdün o sezon boyunca.
Ne oynuyorsa onu yazıyorduk. Her oyuncuda yazdığımız gibi. Anlık duruma göre post atılıyor buraya. Sezon boyu da eleştirdim her yerde. Senin aklında kalmasını istediğin yerler kalmış demek ki.

BAE'de oynarken bile milli takıma çağrılan adamın sözleşmesini neden feshedelim yav? O kadar zengin miyiz? Akla ziyan yorumlar okuyorum yine. Senin çöpün başka bir takım için nimet. Tek boyutlu bakılıyor her şeye. Fenerle dalga geçiyoruz, onlar bile oyuncularını doğru yere kiralaya kiralaya satış yapıyor arada. Neymiş sözleşmesini feshedecekmişiz de bu çöpe kimse para vermezmiş.

Kampa alınmamış şutlandı herhalde yeri tespit edilip bulununca.

Geri
Üst Alt