Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sen iyisin yine ben firca yemistim birinden, kim oldugunu hatirlamiyorumBu adamı eleştirince futbol cahili oluyordun hey gidi gsc![]()
Az linç yemedik, şimdi de mertens ve midsjo sayfasına gel orada da az yemiyoruzBu adamı eleştirince futbol cahili oluyordun hey gidi gsc![]()
Oyuncu değil demek eleştiri değildir takımda yeri yok oynamaz demek eleştiri olabilirBu adamı eleştirince futbol cahili oluyordun hey gidi gsc![]()
Arap takımına kiralayıp tüm seneliğini onlara ödettik, ufak da olsa kiralama parası aldık sanırım. Bunu yapmak varken neden parasını ödeyip adamı beleşe salalım. Çok mu zenginiz?keşke geçen sene 1 senelik alacağını verip feshetseydik şimdi kafamız rahattı
sadece maaşını ödedilerArap takımına kiralayıp tüm seneliğini onlara ödettik, ufak da olsa kiralama parası aldık sanırım. Bunu yapmak varken neden parasını ödeyip adamı beleşe salalım. Çok mu zenginiz?
Senin dediğin gibi alacağını verip yolladıktan sonra her an yollarsın.sadece maaşını ödediler
yollamazsan bu sene de yollayacak takım arasın, bu çöpe 1m bile vermezler
Bu adam covid olana kadar iyi oynuyordu. Ceza sahasına giriyor gol falan kovalıyordu, estetik ara paslar atıyordu ve temposu da yüksekti. Hoşuma da gitmişti. O covid mevzusu sonrası ne olduysa tüm yetenekleri çalınmış gibi dolanıyordu sahada. Hep iyi olmasını bekledik ama olamadan sezonu bitirmişti. Bugün fizik olarak takımın o kadar gerisindeydi ki bariz sırıttı. Belki de hazır değil bilmiyorum ama bu sezon bizimle olmayacağı kesin gibi.
Ne oynuyorsa onu yazıyorduk. Her oyuncuda yazdığımız gibi. Anlık duruma göre post atılıyor buraya. Sezon boyu da eleştirdim her yerde. Senin aklında kalmasını istediğin yerler kalmış demek ki.Alakası yok hep kötüydü ve sen ısrarla Cicaldau övdün o sezon boyunca.