#33 Alexandru Cicâldău

tipoloji olarak syzmanski 'yi pek begenmiyorum. bu da elbette goreceli tabii.

diger yandan, cicaldau nun da 1,2 $ fiyat gelirse sevinelim bakisina da uzagim .

finallerde az cok ne kdar sure alirsa alsin, verimli olursa elbet teklif alir.
euro tarihin de emsalleri cok bu gibi durumlarin.

morutan'a uzuldum. sakatlik yasamasaydi, finallerde gormemiz olasi idi.

saygi ve selamlar .

Arda Turan’ın takımına gönderin belki o faydasını görür
Esas geçtiğimiz sezon Hamza gitmeliydi Eyüpspor'a.Bu sezon çok daha iyi olurdu bence,eyupspora Mathiass Ross ,Yusuf demir ,Eyüp ,Gökdeniz gurpuzu oynatma sözüne gönderelim derim.En azından gözümüzün onunde olurlar.

burada biz zamanlar itin bi yerine sokulan belhandadan 10 kat daha büyüktür benim nazarımda katkısı da onun 100 de 1 i bile değildir

Tabi bizim güzide taraftarımız nerde ismi cismi bilinmeyen bi eleman görse ağzı sulanıyor düşük maliyetle diye ki ne hoş 6 milyonluk cicaldau baya f/p gerçekten !!

Aynı zihniyet şimdi de renato veiga-gronbaek flaan istiyo en kritik mevkiye umarım transfer komitesi de böyle düşünmüyordur

31 maç 1 gol 2 asist

Ligin en dandik kadrosunda bile formayı alamayan, 27 yaşında, 2 sezon daha sözleşmesi olan gerçek bir 'çöp'...

Yine 1 milyona falan talibi çıkmazsa, artık kira ile filan uğraşmayıp sözleşmesi feshedilmeli...

Ligin en dandik kadrosunda bile formayı alamayan, 27 yaşında, 2 sezon daha sözleşmesi olan gerçek bir 'çöp'...

Yine 1 milyona falan talibi çıkmazsa, artık kira ile filan uğraşmayıp sözleşmesi feshedilmeli...
Bu transferde hagiyi ben hiç masum bulamıyorum maalesef tabiiki transferde duygusallık falan olmaz da abi haginin ben bu herifi bizim için yeterli gördüğünü falan da pek sanmıyorum hiç mi uyandırmadı bizimkileri şişirdiler de şişirdiler

Millet aynı paralara lindström aldı o dönem biz gittik piyasadaki en berbat topçuya 6 m bayıldık yav

dursun bu sene bankalar anlasmasi icin para lazim eldeki oyunculari kullanalim hocam talimati vermis okana

33 numara Uğur Uçar'dan beri lanetli.

Ondan sonra giyenler: Çağlar Birinci, Latovlevici, Cicaldau.

Geri
Üst Alt