Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 16.220
- 10.628
- 1.423
Arda Turan’ın takımına gönderin belki o faydasını görür
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
simanskiden farkı yok
Esas geçtiğimiz sezon Hamza gitmeliydi Eyüpspor'a.Bu sezon çok daha iyi olurdu bence,eyupspora Mathiass Ross ,Yusuf demir ,Eyüp ,Gökdeniz gurpuzu oynatma sözüne gönderelim derim.En azından gözümüzün onunde olurlar.Arda Turan’ın takımına gönderin belki o faydasını görür
31 maç 1 gol 2 asist
Bu transferde hagiyi ben hiç masum bulamıyorum maalesef tabiiki transferde duygusallık falan olmaz da abi haginin ben bu herifi bizim için yeterli gördüğünü falan da pek sanmıyorum hiç mi uyandırmadı bizimkileri şişirdiler de şişirdilerLigin en dandik kadrosunda bile formayı alamayan, 27 yaşında, 2 sezon daha sözleşmesi olan gerçek bir 'çöp'...
Yine 1 milyona falan talibi çıkmazsa, artık kira ile filan uğraşmayıp sözleşmesi feshedilmeli...
expert reporterNarcis Drejan, Rumen Topçular Hakkında Uyarmıştı!
Büyük üstadı scout departmanına acil getirelim. Adam gazeteci bu kadar mı doğru yorumlanır oyuncular. Rumen kazıkları ta ne zaman önce bilmiş uyarmış.www.gscimbom.com.tr
cicaldu fln konuşulunca bu herif aklıma geliyor hep
Makarasına yazıldığı belli. Kasmaya gerek yokŞunu bir fenerli yazsa gülüyorduk. Gereksiz işler