#33 Çağlar Birinci

Cevap: #3 Çağlar Birinci

Hakan Balta gibi bir sol bek oynuyorsa bu takımda, bu adam hayli hayli oynar...

Artı Bu takımda sabri sağ bek oynuyorsa çağların oynamasını hiç yadırgamıyorum..

Ben çağların ilk geldiğin günde diyordum şimdide diyorum 4-5 mac üst üste şans verilirse Türkiyenin en iyi solbeki olur..

Zaaten Caglar´in ofansa verdigi katki iyidi.Biraz maclari ciddiye alip defansda konsantre olsa daha iyi olurdu.Ama bu haliylede Hakan´dan daha iyi.

İyiydi bence.Biraz daha şans vermek lazım.

İyiydi. Şaşırttı.

ortaları iyi deği

Fena değildi ama ölçü olabilecek birkaç maçta görmek lazım.

İyiydi ama Balta kadar kafası çalışmıyor bu adamın. Bazen çok basit pas hataları yapıyor ve ezbere oynuyor, bir yere kilitlenip kalmış gibi. Adam soldan ileri kaçıyor, bomboş ama o gidip arkasında rakip oyuncunun olduğu bir oyuncumuza topu gönderiyor.

meloya açtığı ortayı hakandan 2 yıldır bekliyoruz...

bu adam zaten iyi oyuncuydu. birkac sakatlıklar yaşadı oynayamadı uzun süre. kredisi bitti diyenler var yahu. servet bu takımda 5 senedir var. bu adam dogru dürüst oynamadı bile gerek sakatlıklar gerek yedeklikten. valla benim gözüme daha hoş geliyor baltadan. daha cevik.

Özgüvenini kaybetmiş.

Denizlispor'un kaptanıyken daha çok kendine güveniyordu.

Tabiki şuanki durumu biraz normal.

bindirmeleri Hakandan iyi ama defansif anlamada Hakan daha ust duzeyde bence

Kupa maçındaki oyunundan daha iyiydi

hep yerini kaybetti önümde oynadı maçta dikkatle takip ettim geriye dönüşleri 0 (sıfır) kademesine hep semih girdi leş oğlu leş birde iyi şut atıyor diyorlard herifte zerre şut tekniği yok bildiğimiz bodoslama abanıyor topa

bazen ölümüne kart görücam diye daliyor rakibine ama bugun genel olarak fena oynamadi.

tabiki ankaragücüne karsi oynadigimizi hatirlatmak isterim

aynisi riera icinde gecer

Bana göre bugün fark yaratan tek isim diğerleri rakibin durumuna göre performansları arttı. Bir kere Balta oynasaydı bu kadar bindirme yapamazdı üstüne Çağların kesmeleri Balta'dan çok daha iyi bel seviyesinde değil. Kanatların hiç çalışmadığı şu dönemde şans verilmelidir.

Geri
Üst Alt