#33 Çağlar Birinci

Cevap: #3 Çağlar Birinci

Hakan'in yerine oynasin bugün.

Kesinlikle şans verilmesi gerekiyor belki bir sol bek kazanırız. Balta orta saha çizgisini geçmiyor çok yavaş bindirme yapmıyor ortaları kötü. Çağlar bindirme yapıyor ortaları etkili tek sorunu defansif oyunu ama riske edilebilir çünkü kanatları hiç kullanamıyoruz denenmeli.

Yarin oynamali Hakan yine yakti bizi Antalya macinda..

Bu adam kadar beceriksiz bir adam görmedim. Hakan gibi performansı yerlerde olan bir adamın yerini alamıyor kaç zamandır. Yedek adamsın sürekli hazırda tutucaksın kendini şans verildiğinde de alacaksın formayı ama ner de bu yetenek.Tam ihtiyaç olduğu zaman sakatlanacaksın. Hay Allahım ya

Ben Hakan'dan daha cok begeniyorum ama su sakatlik sorununu bir turlu asamadi o yuzden sene sonu gonderilmeli.Mesela Linderoth'un sakatligini anlarim hayatta her sey olabilir ama bazi oyuncularimiz var ki her sene uzun sureli sakatlik yasiyor bunu bile bile kadroda tutmak yersiz.

Balta ve Birinci ikisi birbirinden beter.

Sakatlanmıs galiba cok sevindim İnsallah hoca genclerden birine sans verir en az bunlar kadar oynar zaten

d9d2eabfd28ba3332d51c409e709486e.jpg

:coffee:

Hocanın sözlü yapacağı gün okulu kıran tipler vardır ya; Çağlar Birinci böyle bir adam. GS'da ne zaman ihtiyaç olsa, o gün sakatlanıyor.

Twitter'da denk gelmiştim. :)

Bu adam Hakan Balta'yı aratıyor maçlarda ve Hakan Balta'yı aratan bir adam bu takımda olmaması gerekir :asd:.

alternatif oyuncusun ve 2.kez sana ihtiyac oldu, ligin ilk haftasinda 11 baslamistin 60.Dakikada sakatlanip ciktin yine lazimsin ve yine yoksun. Üstelik Hakan'in yedegi sensin.

Yok artık nasıl başarmış Hakanla aynı anda sakatlanmayı..

ihtiyaç olmayınca kenarda otursun tam zamanında sakatlansın ne diye aldık bu adamı ya

Ulan bu adamın aldığı parayı bana verselerdi daha çok işe yarardım bundan.Böyle adalete kafam girsin.

Geri
Üst Alt