#33 Çağlar Birinci

Cevap: #3 Çağlar Birinci

Sivas'ta Ziya var.Alsınlar daha iyi yedek olur.

sakatliktan cikman iyi oldu.

bu adam oynayınca hakanı özlüyorum,düşünün gerisini

ankaragücü maçında hakan baltadan çok daha iyi ofans katkısı olduğunu ve defanstada çok güçlü ve çabuk olduğunu gördük. türkiyenin bence ismailden sonra en iyi 2. solbeki göz göre göre eriyor. tek sebebi belçika maçında yaptığı hata. adam o maçta 2 aylık sakatlıktan çıkmıştı. gökhan gönül hırvatlara bizi elediğinde biz bile adama sahip çıktık sakatlıktan yeni çıktı diye ama söz konusu çağlar olunca hep bir önyargı. hakan baltaya verilen şansın 10 da biri çağlara verilseydi şimdi balta kulüp arıyor olacaktı. yazık ediyoruz adama

bu adam bana göre hakan baltadan kat ve kat daha iyi oyuncu ama müzmin sakatlıgı onu bitirdi.

Türkiye liginde çağlar gibi 100 lerce futbolcu var.. Bunu bize kim kazandırdırsa saygılar sevgiler gönderiyorum.

Denizlispor'ta çok potansiyeli bir sol bekti, ve vuruslari superdi ama sakatliktan sonra, bir turlu tempo yakalamadi ve vuruslari çok etkisiz oldu, Hakan Balta'yi tercih ederim

nasil bir oyuncudur bu arkadas. takimdaki en yaz mesaja sahip olan futbolcu, adami gören yok eden yok. ne yapar ne eder acaba.

Denizlide çok sert şutları falan vardı o performansa çıkabilse hakanı keser

Çağlar 5 para etmez, defansif yönü berbat. Ofansa katkısıda mınımum.

Çağlar'a, Ufuk'a, Pino'ya geçmişini bilmeden sallarlar, Ronaldinho'yu geçmişi için isterler..

bu sezon gidecek sanırım hatta kesin gibi.

çünkü herhangi bir sakatlığı olmamasına rağmen son beşiktaş maçında Fatih hocaya Riera nın performansı sorulması üzerine Rierayı iyi bulduğunu 90 dakika sahada tutmayacağını ama skor üstünlüğünü alınca sahada tutmaya karar verdiğini performansının atmasını dilediğini çünkü solda Hakan Baltanın alternatifi olmadığını orada da ihtiyaç olduğunda kullanacağını söyledi.

Bu sözlerden sanırım Çağları kafasında bitirdiği anlamı çıkıyor. Ama o anlam çıkmasın Çağlar iki sezondur kendi kariyerini Galatasarayda bitirmiş gibi. Fatih Hocada ona bir iyilik yapacak yolunu açacak gibi.

Dün Çağlar nerelerdeydi yahu onu hiç göremedim.

Geri
Üst Alt