#33 Çağlar Birinci

Cevap: #3 Çağlar Birinci

Galatasaray'da malzemeci olsa bukadar mesaji olur herkesin, adam hakkinda yazilacak hicbirsey yok maalesef :)

Nereye gidiyorsan git ama git lütfen.

Galatasaray'a transfer olali 2 yil oldu, oynadigi ya 4 yada 5 mac. Nereye gidiyorsan git lütfen. Antrenmanlara bile katilmadigini düsünüyorum.

Murathan Mungan yeter artık git diyip durma şu adama GS 'nin futbolcusu hakkında daha saygılı ol yavaş yavaş kızmaya başlıyorum

Galatasaray'a transfer olali 2 yil oldu, oynadigi ya 4 yada 5 mac. Nereye gidiyorsan git lütfen. Antrenmanlara bile katilmadigini düsünüyorum.

Her gün bu adama git git git diye mesaj atıp duruyorsun biraz sabret be İmparator zaten gönderecek rahat ol.

Umarım uzun yıllar hizmet eder. Galatasaray harici bir takıma.

B_0e17a38c6063d4c5bfc898066f0736a3.jpg

Reis...

Bu adam tam bir soru işareti yahu 2 sezonda 10 maç oynamadı.

Yine kadroda yoktu. Riera bile sol bekte denendi bu denenmedi.

Saçını kestirmesi lazım o sakalla birlikte tam bir Bank Asya topçusu imajı var.

[Bank Asya 'nın %90 'ı bu tarz malumunuz.]

anlaşılan sol bekte alternatif olarak dahi düşünmüyor fatih hoca kendisini. bence oynayabileceği bir takıma kiralanmalı.

Sol bek'e transfer yapılmazsa mecburen kalacak Hakanın alternatifi olarak ama eğer bir transfer yaparsak sözleşmesi feshedilmeli.Hiç oynadığını görmedim.Nasıl milli takıma kadar yükseldi bu adam?

2 yil oldu geleli, ligde toplam 12 mac oynamis, 3'de sonradan girmis.

yakinda 27 olacak.

buda yedek olmaya kabullenmis, yeterki Gsde kalayim diyenelrden, tipki kaleci aykut gibi.

caglarin yerine, kendini gelistirmeyi deneyen, oynamak isteyen, ilk 11 zorlayan biri olsun cok isterdim

mesela urfanin yedegi dany ama urfa formsuz oldugu anda ilk 11 girer diyebiliyorsun, formayi kapabilir diyebiliyorsun.

ama caglar icin bunu diyemiyorsun iste.

Geri
Üst Alt