Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anadolu topçusu gibi aldığı bütün topları ileri vuruyor.

Rakip yarı alanda dediğin gibi iyi toplar çıkardı ama kendi yarı alanımızda aldığı topları ileri patlatıyor Hasan Ali kaldırım gibi.iste bunu demicektimaldigi kac tane topu sol ayagiyla amrabata yada buraga yerden yolladiofansa ciktigi zaman, kafasini kaldirip buragin ayagina verdigi top, biraz biraz hizli olsada gordu, verdi, burakin sutu kaleci celdi.hakan o anda o topu veremezdi iste, hakan o anda rakibi nisanlardi, korner olurdu yada rakip alirdi topu, ataga kalkardi
Rakip yarı alanda dediğin gibi iyi toplar çıkardı ama kendi yarı alanımızda aldığı topları ileri patlatıyor Hasan Ali kaldırım gibi.
Caglarin ben bir huyunu begenmiyorum,
Dikkat edin, gerci bu macta pek belli olmadi, ama, rakip oyuncu orta yapmak isteyince,
Caglar iki uc metre onunde bekleyip, hadi ortani yap diyor her zaman., Adama yapismiyor, yaklasmiyor.
Sadece bu mac icin degil, onceki yillarda, ara sira oynadigi zaman, hep dikkat ederdim, ve sinir olurdum Caglara..
Insallah bu aliskanligini birakir ve takima cok faydali olur...
benimde dikkatimi ceken bir olay bu, calim yemekten korkuyor olsa gerek
ki, calim yedigi zaman direkt kartlik ful yapar kendisi, özellikel bekte oynadigi maclarda.
Caglarin ben bir huyunu begenmiyorum,
Dikkat edin, gerci bu macta pek belli olmadi, ama, rakip oyuncu orta yapmak isteyince,
Caglar iki uc metre onunde bekleyip, hadi ortani yap diyor her zaman., Adama yapismiyor, yaklasmiyor.
Sadece bu mac icin degil, onceki yillarda, ara sira oynadigi zaman, hep dikkat ederdim, ve sinir olurdum Caglara..
Insallah bu aliskanligini birakir ve takima cok faydali olur...
Adam 15 dk sırıtmadı diye hemen 11e koyulmuş.Bi kaç maç 11de oynasın da neyin ne olduğu belli olur