#33 Çağlar Birinci

Cevap: #33 Çağlar Birinci

Anadolu topçusu gibi aldığı bütün topları ileri vuruyor.

ya hakanin calim yemesi falan degil beni deli eden, beni deli eden hakanin ofansta ciktigi zaman yaptigi berbat pas tercihleri, kaybettigi berbat toplar

orta yapmak icin muthis bir pozisyon buluyor, oraya kadar kosmus, bindirme yapmis, firsati bulmus, ama o ortayi birturlu kesemiyor, en berbatini yapiyor o pozisyondan , o kada rpozisyon oluyor ki, hakan degerlendirse, gol / goller ulucagiz ama hakan degerlendiremiyor, tam tersine, kaybettigi, ezdigi toplar bizim kalemizde pozisyon olarak sonuclanabiliyor.

cunku orda geriye gelene kadarda baya zaman gidiyor

yemine diyorum önc ehakan bindirme yapmiyor diye kizardim, simdi bindirme yapmasin diye dua ediyorum, cunku bosuna yapiyor, degerlendiremiyor yakaladigi orta sansini, pas sansini, en kotusunu yapiypr.

bu yuzden gerid ekalin, eksiky akalanmiyalim diye dua ediyorum resmen.

ama caglar bugun pas konusunda gercekten beni sasirtan bir perfromans ortaya koydu

Anadolu topçusu gibi aldığı bütün topları ileri vuruyor.

iste bunu demicektim

aldigi kac tane topu sol ayagiyla amrabata yada buraga yerden yolladi

ofansa ciktigi zaman, kafasini kaldirip buragin ayagina verdigi top, biraz biraz hizli olsada gordu, verdi, burakin sutu kaleci celdi.

hakan o anda o topu veremezdi iste, hakan o anda rakibi nisanlardi, korner olurdu yada rakip alirdi topu, ataga kalkardi

Bazı özellikleri Hakan'dan iyi olabilir. Ama olumsuz tarafları yok değil.

iste bunu demicektimaldigi kac tane topu sol ayagiyla amrabata yada buraga yerden yolladiofansa ciktigi zaman, kafasini kaldirip buragin ayagina verdigi top, biraz biraz hizli olsada gordu, verdi, burakin sutu kaleci celdi.hakan o anda o topu veremezdi iste, hakan o anda rakibi nisanlardi, korner olurdu yada rakip alirdi topu, ataga kalkardi
Rakip yarı alanda dediğin gibi iyi toplar çıkardı ama kendi yarı alanımızda aldığı topları ileri patlatıyor Hasan Ali kaldırım gibi.

hakanın iyi olan tek özelliği MEME UCUYLA KALECİYE PAS VERMESİ

Rakip yarı alanda dediğin gibi iyi toplar çıkardı ama kendi yarı alanımızda aldığı topları ileri patlatıyor Hasan Ali kaldırım gibi.

bunu 2-3 kere yapti, mesela birinde öylesine vurdu, havaya kaldirdi topu

ama adam 2 yildir, hatta 3 yildir top oynamiyor nerdeyse, özgüven meselesi bu

iste buna ragmen ofansta iyi seyler yapmasi sasirtici olan birsey benim icin

hazir oldugu zaman, öz güven kazandigi zaman defanstandan daha olumlu cikarir topu, cunku o kapasite var gibi.

gecen hazirlik macinda izledin mi bilmiyorum, yanilmiyorsam amrabata direkt pozisyona sokan top atmisti bizim yarisahimizdan, direkt gole gitti o topcu, amrabat idi galiba, ama atamamisti.

yani bunari gercekten iyi yapiyor anlasilan caglar

kac yildir hakani izliyorum, o hazirlik macinda caglarin attigi topu bir kere hakanin attigini görmedim.

ben transfer edildiğinde banko oynar diye düşünüyordum o ara milli takımda oynuyordu ve arda ile gayet iyiydiler A.B.D kampında felan ama sakatlıklardır takımın kötü durumudur kayboldu gitti umarım süre almaya başlar ve kendini gösterir hiç değilse alternatif olur sol bek sıkıntılı olabilir sezon içerisinde

Caglarin ben bir huyunu begenmiyorum,

Dikkat edin, gerci bu macta pek belli olmadi, ama, rakip oyuncu orta yapmak isteyince,

Caglar iki uc metre onunde bekleyip, hadi ortani yap diyor her zaman., Adama yapismiyor, yaklasmiyor.

Sadece bu mac icin degil, onceki yillarda, ara sira oynadigi zaman, hep dikkat ederdim, ve sinir olurdum Caglara..

Insallah bu aliskanligini birakir ve takima cok faydali olur...

Dikkat edin, gerci bu macta pek belli olmadi, ama, rakip oyuncu orta yapmak isteyince,

Caglar iki uc metre onunde bekleyip, hadi ortani yap diyor her zaman., Adama yapismiyor, yaklasmiyor.

Sadece bu mac icin degil, onceki yillarda, ara sira oynadigi zaman, hep dikkat ederdim, ve sinir olurdum Caglara..

benimde dikkatimi ceken bir olay bu, calim yemekten korkuyor olsa gerek

ki, calim yedigi zaman direkt kartlik ful yapar kendisi, özellikel bekte oynadigi maclarda.

benimde dikkatimi ceken bir olay bu, calim yemekten korkuyor olsa gerek

ki, calim yedigi zaman direkt kartlik ful yapar kendisi, özellikel bekte oynadigi maclarda.

Haklisin, rakibi cogu zaman faullerle durdurmaya calisiyor..

ve bugunku macta rakip on kisi kalinca, zaten baski falan yemedik,

rakip kanatlardan falan pek bindirme yapmadi.

yani bugunku mac kesinlikle olcu degildi Caglar icin.

Ama iste, Hakanin alternatifi yok malesef. Onun icin Caglar kendi performansini yukseltmesi lazim.

Bir buyuk avantaj varsa, oda Fatih hocamiz. Gerekli uyarilari kesinlikle yapacakdir Caglara.

Bunun nedeni alt yapısını sol bek değil de açık olarak alması.İsmail ile Hasan için de aynısı geçerli.Sanırım Hakan alt yapısı savunma olarak alan Türkiye'deki nadir sol beklerden.Belki de tek.

Adam 15 dk sırıtmadı diye hemen 11e koyulmuş.Bi kaç maç 11de oynasın da neyin ne olduğu belli olur

Bizim sol beklerimiz niye böyle ''Gamsız'' abi anlamıyorum..

Suratlarında futbol aşkı yok..

Hevesleri yok adeta mesai saati bitsinde gitsek mantığında adamlarla başarı gelmez..

Sezon sonu Çağlarında Hakanında bu takımdan gitmesi lazım..

Hele Çağlar gerçekten giydiği formaya birazcık saygısı varsa artık yeter kardeşim..

Biraz tempo yap birşey yap..

Formayı kapmak için çabala..

Aykut Erçetin terk bu çocuk!

İnsana koyar ya yedek kalmak..

Hele hele Hakan Balta gibi vasat adamın yedeğiysen hakkaten sen bu takımda boşuna duruyorsun demektir..

City maçında oynaması facia olur.Allah göstermesin.Tam bir Error Prone bu adam.Hakan'dan bile beter olur.

Takımımıza yakışmayan ve kendisini bu takıma layık görmediğim mevcut kadro içerisindeki tek futbolcudur.Ağır Riera bile bu topçudan daha verimli olur sol bek de.İnşallah Hakan Balta'ya birşey olmaz.

Geri
Üst Alt