#33 Çağlar Birinci

Cevap: #33 Çağlar Birinci

Bjk Çağlar'ı istiyormuş haberleri çıktı bugün..1 ay kadar önce Aydın'ı da istedikleri söyleniyordu..Ulan şaka maka adamlar harbi Anadolu takımına döndüler ha..Büyük takımların bıraktığı çöplere talip oluyorlar :D

Artık önümüzdeki dönemlerde şerefli 8.likler 10.luklar laflarını duyabiliriz bunlardan :D Samet Aybaba ciddi anlamda vizyon farkını yaratmayı başardı Bjk'de!! :)

bugun gene sol kanattan karşı takımı perişan etti bıraktı adamsın çağlar ! :D:D:D

adamın takımında drogba ve sneijder var ama bi kere bile onlarla çalışamadı galiba hep takımdan ayrı saha ve salon çalışması :o

Hala bu adama msj yazan var ilginç

1 şansı hak ediyor

1 şansı hak ediyor

BIt-iiUCAAE6CxB.jpg

Takimdaki en akilli oyuncu 2 yildir yatti yerden para kazaniyor

Bu arkadas hala sakat mi?

Caglar yarın öbürgün cıkıp ben galatasaray icin 1 yıl yattım derse ne yapıcaz aziz yıldırım vol 1:o

alındığı dönem gerek milli takım gerek denizlisporda iki yönlüde iyi oynuyordu iş görür diye düşünmüştüm malesef bildiğin çöpmüş

ben bu kadar kolay para kazanan biri görmedim adam yattığı yerden zengin oldu birde bu adama karşılık bütün paf takımı vermiştik nerdeyse

Canın sağolsun be. Sende adamsın. :)

bu adamı sakatlıklar mahvetti malesef.. denizli'de oynarken daha sonra bize geldiği ilk zamanlar muazzamdı ama sonra ne olduysa oldu.

şu hayata çağlar ve aykut olarak gelmek varmış. ikisi de yattığı yerden para alır, şampiyonluk görür, cvsine kupa eklenir, galatasaraydan ayrıldığında her türlü bi anadolu kulübüne gider, drogba, sneijder gibi adamlarla arkadaşlık kurar.

Geri
Üst Alt