33.Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Uğur İz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir iki tur 1.olmak yeter şimdilik Berkan :P

4AC50A5D594242C8EB1B2E0501A1F0CB.jpg

1 puan ile kaybettiğim için değil ama bu konuyu gömdüm kalbimin mezarına başka bir sebepten ötürü.

Neyse gece gece sinirim tepeme çıktı.

Yarışlar eğlencedir, kaybedilir kazanılır. Dostlukları ise hiç bir şey satın alamaz.

Görüyorum ki kazandığım tek şey nefret olmuş.

Çok üzgünüm, hem de çok.

Ne face'de ki ağlayan suratlara, ne de satırlara sığacak kadar.

bu nedir kardeş veda mektubu gibi

Joe Cocker da gitti be vay arkadaş :(( R.I.P Joe

Evet, sectigim sarki ile kazanmak degildi hedefim. Yekta Kumanova kardesimizin öbür taraftan bizleri görüp, beni görüp gurur duymasini istemistim. Rapcinin babasi tarafindan okunan Nazim Hikmet´in bir siiri ile baslayan bir Türk kardesimizin seslendirdigi almanca rap sarkisi... Türkiye´de hapishanelerde yasanan zülüm ille alakaliydi. Cesitli külütürleri birlestirmek istedim, ve umarim bu cabami gören Yekta kardesimiz benim ile gurur duymustur...

Puan veren vermeyen herkese tesekkür ederim. Mesele kazanmak degildir illaki, katilmakta güzel birseydir. Yarismayi kazanan Ugur Iz kardesime de özellik ile tesekkür ediyorum, hakki ile kazanmistir. Alpay Asma kardesimiz basini öne egmesin, oda oldukca basarili bir yarisma gecirdi.

Gökhan Kim ve Murat Urhan kardeslerime de verdikleri yüksek puanlar icin saygilarimi sunuyorum ve muhtesem bir organizasyon yapan Emrah kardesimizi kutluyorum.

Evet, sectigim sarki ile kazanmak degildi hedefim. Yekta Kumanova kardesimizin öbür taraftan bizleri görüp, beni görüp gurur duymasini istemistim. Rapcinin babasi tarafindan okunan Nazim Hikmet´in bir siiri ile baslayan bir Türk kardesimizin seslendirdigi almanca rap sarkisi... Türkiye´de hapishanelerde yasanan zülüm ille alakaliydi. Cesitli külütürleri birlestirmek istedim, ve umarim bu cabami gören Yekta kardesimiz benim ile gurur duymustur...

Puan veren vermeyen herkese tesekkür ederim. Mesele kazanmak degildir illaki, katilmakta güzel birseydir. Yarismayi kazanan Ugur Iz kardesime de özellik ile tesekkür ediyorum, hakki ile kazanmistir. Alpay Asma kardesimiz basini öne egmesin, oda oldukca basarili bir yarisma gecirdi.

Gökhan Kim ve Murat Urhan kardeslerime de verdikleri yüksek puanlar icin saygilarimi sunuyorum ve muhtesem bir organizasyon yapan Emrah kardesimizi kutluyorum.

Yekta kuzmanzki aramızdaymış renktaş,aslında bizden hiç vazgeçmemiş ona yapılan zulme ragmen :( çok karmaşık duygular içindeyim bu gece

Yekta kuzmanzki aramızdaymış renktaş,aslında bizden hiç vazgeçmemiş ona yapılan zulme ragmen :( çok karmaşık duygular içindeyim bu gece

Benim bildigim Yekta özgürlükcü, halklarin kardesligini hedefleyen bir harekete katilip, ezilen insanlarimiz icin savasirken seyit düsmüstür. Yalan söyliyordur o üye, bizim yekta kardesimiz gelecegimiz icin kendini feda etmis bir halk kahramanidir. Bunlar su an kapitalist düzenin birer oyunudur, bunlara sakin inanma Serkan kardesim. Dik durmamiz lazim su an hepimiz bu zor dönemlerde.

Düzeltmem lazim ezbere yazmisim bu satirlari, önemli oönemsiz fark etmez tabiki bu detay. Siir Nazim Hikmet´in degil, babasinin orginal kendi siirlerinden birtanesi... Babasi da orjinal olarak kendisi okuyor.

Bir ara ENCA beni geçmiş. Son anda kümede kalmışız. Bu kadar da beklemiyordum. :38573:

Tebrikler Uğur İz :)

Şampiyon arkadaşımızı tebrik ederim.
İlhan İrem gibi bir efsane ile 5. olmak gerçekten çok iyi oldu benim için.

Bu kadar uzun bir şarkı (7:47 dk) ile katılıp çok iyi bir puan (106) aldığım için çok mutuyum.

Az bilinen şarkılar ile de iş yapılabileceğini gösterdiğimi düşünüyorum. :)

Herkese teşekkürler.

Bir eurovision fena gitmez sanki bu haftasonu... :oley:

Şarkım hazır. Yarışma olsa iyi olur.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son şampiyon unvanımın biraz daha sürmesini isterim ama yarışma yapılırsa da şarkım hazır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt