33.Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Uğur İz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Berbat bir hafta geçirdim.Okul'da sunum tarihi vermeyi beklerken 3 aylık emeğim 1 toplantı ile boşa çıktı. Galatasaray puan kaybı, Fener'in kazanması derken sinirler de gerildi. :(
Emrah Yıldırım başkan yap bir yarışma şarkı dinleyelim kafamız dağılsın vaktin varsa.

Berbat bir hafta geçirdim.Okul'da sunum tarihi vermeyi beklerken 3 aylık emeğim 1 toplantı ile boşa çıktı. Galatasaray puan kaybı, Fener'in kazanması derken sinirler de gerildi. :(
Emrah Yıldırım başkan yap bir yarışma şarkı dinleyelim kafamız dağılsın vaktin varsa.

Yapalım kardeşim ayıpsın ama eve geç dönebilirim yarın yapalım

-Tapatalk-

Bugün yaparız heralde. Online sayısı müsait. Şarkılar da hazırmış. Biz de lobi arayışlarına girelim :)

11-12 gibi döneceksen kayıtlara başlayıp, yarına da sarkıtabiliriz. Yarın Pazar zaten çoğu kişi evdedir diye düşünüyorum.

Sonuçlar Pazar açıklanırsa daha fazla like alman mümkün. :D

11-12 gibi döneceksen kayıtlara başlayıp, yarına da sarkıtabiliriz. Yarın Pazar zaten çoğu kişi evdedir diye düşünüyorum.

Sonuçlar Pazar açıklanırsa daha fazla like alman mümkün. :D

Geç döneceğim kontrolünü yapamam şarkıların ama isterseniz sen kayıtları al herkes bana şarkısını pm ile göndersin gece playlisti yayınlarım.kişi sayısı aynı şekilde olacak 24 kişi

-Tapatalk-

Evet playlist bu gece hazır olacak şekilde (geç de olsa) yaparsak yarışmayı daha iyi olur yarın rahat rahat dinler puanlamamızı yapar yollarız.. Sonuçlar yarın akşam açıklanacak şekilde herkes puanlarını yollayabilir heralde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt