Ugur Karaca
Tecrübeli Üye
- 31 Mayıs 2010
- 5.048
- 2.903
- 1.748
Urfaspora verin bari Hatipoglu bari işe yarasa.
Gençleri verelim urfaspora en azından orada oynarlar.
Gençleri verelim urfaspora en azından orada oynarlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Efe Akman 'dan bahsediyorsun zannımca.Torpilli değil yaa.Torpilli deyince aklıma Berkan Kaan geliyor Efe kaç kuruş alıyor ki torpilli statüsünde???Torpilli eleman olduğu sürece 3 oyuncunun süresini yiyor yazık olur bu cocuga.
altyapıdan degilbu çocuk uefa listesindeki altyapılarda da yok bu arada
efe - berat - ayaz var.
niye mesela
21e kadar 3 sene bizde kalması lazım o kontenjana girmesi içinbu çocuk uefa listesindeki altyapılarda da yok bu arada
efe - berat - ayaz var.
niye mesela
B listeye girmek için 2 sene yeterli. Daha sonra altyapıdan yetişen oyuncu kotası için 3 seneyi doldurması gerekiyor.21e kadar 3 sene bizde kalması lazım o kontenjana girmesi için
Harbiden kotu cocuk degil bu, top yakisiyor keratanin ayagina ama sure almadikca bilmiyorum valla (baska takima kira vs gibi, mac yapmiyor)Abisi 5 gol 8 asist yapmış. Bunun için ondan daha iyi diyorlardı.
Hazırlık maçlarında görmek lazım
En kötü ver kiraya. Oturarak kim gelişmişHarbiden kotu cocuk degil bu, top yakisiyor keratanin ayagina ama sure almadikca bilmiyorum valla (baska takima kira vs gibi, mac yapmiyor)
Günün sonu:Kampa goturulmuyor.Aklim almıyor yaaa Bukadar kötümü bu çocuk???Yazık günah yaaa suanki psikolojisini düşünemiyorum.Resmen kahrolmustur.Bu sezon takımda kalırsa 21'den önce üç sene bizde oynadığı için Avrupa'da kulüpten yetişmiş oyuncu statüsünde olacak. Kazımcan ve Yusuf'u kiralayarak bu şansı kaybettik ama Gökdeniz'i en azından bu statüye sokmamız gerekiyor. Gelecek sezondan sonra yetersiz olsa ve gönderilse bile bugün Erencan'ın olduğu durum gibi ileride kendisini arayacak duruma gelebiliriz.
Bizim teknik ve idari ekiplere UEFA listesinin nasıl çalıştığını anlatmamız gerekiyor.Günün sonu:Kampa goturulmuyor.Aklim almıyor yaaa Bukadar kötümü bu çocuk???Yazık günah yaaa suanki psikolojisini düşünemiyorum.Resmen kahrolmustur.
Kampa gidecek halihazırdaki kadroda öyle yada böyle tek 10 numara oynayacak oyuncu Gökdeniz Gürpuz ve sen goturmuyorsun.Niye aldın Nicin aldın?Bizim teknik ve idari ekiplere UEFA listesinin nasıl çalıştığını anlatmamız gerekiyor.
Tabiiki değilde alınmış bir oyuncuyu oynatmamak yada kampa goturmemek ne demek.Jelerte Yusuf'a tahammül edipte gokdenize etmemek ne demek?Okan buruğun görevi oyuncu yetiştirmek değil, böyle oyuncular ve alt yapı için avrupadan pilot takım almak gerekiyor
İkisini de ciddi para verdik kesip atamıyorsunTabiiki değilde alınmış bir oyuncuyu oynatmamak yada kampa goturmemek ne demek.Jelerte Yusuf'a tahammül edipte gokdenize etmemek ne demek?