bugunku macta lato yerine linnes oynarsa daha iyi anlarsınız linnesin sacmalıklarını

linnesin savunma özellikle ciddi rakiplere karsı berbat her topu kornere atıyor fizik olarakta zayıf kalıyor savunmada rakip cok kolay sindiriyor

Bir ben beğenmedim galiba.Linnes'in savunma hataları düşündürmese beni,gözüm kapalı Linnes derim.

Savunma hataları düşündürmese ? Adam bek neyi düşüneceğiz başka:) ayrıca yeri sağ bek adamın lato ile linnes kıyaslanmaz bile linnes iyi niyetli elinden geleni yaptı lafım yok ama asla sol bek oynayacak bir adam değil..

Emaneten durma be abicim

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lan ne bekliyorsunuz bu adamdan Mariano leş oynuyor ona bişey diyomusunuz

Senin linnes i de antalyada gördük

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu adam takımda Maicon'la beraber en ağır futbolcu muhtemelen. Yediğimiz golde ters kademeyi Linnes yapardı belki de ama kimse önemsemezdi böyle ters kademe yaptığı 50 tane pozisyon var. Linnes'te tempo var en azından dinamik oyuncu. Ofansı da daha iyi arada ters çalımlar falan atıyor. Ben çok iyi demiyorum da Latovlevici'den kramponsuz bile daha iyi oynar muhtemelen.

Lato ofansta cok guzel bindiriyor, guzel ortalar da aciyor

Iyi bir sol kanatla Linnes denen hucumu bilmeyen bekle arasindaki fark iyice barizlesecektir

Ne kapalısı la adam kendi kendine konu kapatmış zuhaha. Bu adam da futbolculuk emaresi göremedim. Defansta çok zayıf, temposu yok, hızı çok düşük stopere koysan bile sırıtabilir. Bu kadar ağır bek oyuncusu olmaz zaten adamları geride karşılamasına rağmen çok kolay geçildi sürekli. 2.yarı kanat gibi oynadı Bursa gelmediği için sırıtmadı ama ofansta da etkili bir orta yapamadı. Net çok kötü bence alternatif olarak durabilir Linnes'le alakası yok Linnes'ten baya baya geride.

Geri
Üst Alt