Linnes sol ayakli olsa daha iyi bir bek.
Bu adam Linnes den cok daha iyi. Adam cok sogukkanlı , ayagı yere saglam basıyor. Linnes bunun yedegi olacak gibi. İlk macta sanki yıllarca Galatasaray'da top oynamış gibi oynadı.
Linnes sol ayakli olsa daha iyi bir bek.
Bu adam Linnes den cok daha iyi. Adam cok sogukkanlı , ayagı yere saglam basıyor. Linnes bunun yedegi olacak gibi. İlk macta sanki yıllarca Galatasaray'da top oynamış gibi oynadı.
Linnesin topla mesafe kat etmesi ve teknigi Latodan daha iyi bence. Latonun tek artisi sol ayakli olmasi ve daha iyi orta acmasi Linnese gore. Aman aman bi fark yok, dedigim gibi Linnes sol ayakli olsa o oynardi, oynamali.
Bu herif niye maske takıyor acaba
GSCimbom Mobile App
Bana Cesar Prates'i hatırlattı nedenseLinnesle filan kıyaslanması komik adam beni yıllar öncesine götürdü top sürüşü ergün penbe, topu ayağına yapıştırması riera resmen..linnes hızlı olabilir lato dan ama bundaki teknik asla yok linneste.. topu sürerken kaptırıyordu birde linnes lato mübarek 404 'le yapıştırmış gibi ayağına almak imkansız..muhteşem transfer çok beğendim.ayrıca soldan caner vari sert ve sık ortaları bilhassa eren derdiyok için onun indireceği toplar için harika..1 taşla 3 kuş vurmak denir bu transfere tudora yönetime teşekkür
SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi