Bu adam Linnes den cok daha iyi. Adam cok sogukkanlı , ayagı yere saglam basıyor. Linnes bunun yedegi olacak gibi. İlk macta sanki yıllarca Galatasaray'da top oynamış gibi oynadı.

Linnesin topla mesafe kat etmesi ve teknigi Latodan daha iyi bence. Latonun tek artisi sol ayakli olmasi ve daha iyi orta acmasi Linnese gore. Aman aman bi fark yok, dedigim gibi Linnes sol ayakli olsa o oynardi, oynamali.

Linnesin topla mesafe kat etmesi ve teknigi Latodan daha iyi bence. Latonun tek artisi sol ayakli olmasi ve daha iyi orta acmasi Linnese gore. Aman aman bi fark yok, dedigim gibi Linnes sol ayakli olsa o oynardi, oynamali.

Linnes cok sacma sapan yerlerde top kaptırıyor. Bu adam oyle degil fazla kaptırmıyor.İlk macında bu şekilde oynadı takıma alısırsa bu adam costurur sol tarafı. Linnes den de iyi yedek olur. Ortaları cok iyi zaten beklerin bu sekilde olması lazım. Kanatlara yardım etmeleri lazım. Orta acma yetenekleri muhakkak olması lazım.

asamoah gelene kadar götürür sonrada asamoahın alternatifi olarak bekler GS mihveri olarak ayrılır reis son yıllarında o havayı verdi

Linnesle filan kıyaslanması komik adam beni yıllar öncesine götürdü top sürüşü ergün penbe, topu ayağına yapıştırması riera resmen..linnes hızlı olabilir lato dan ama bundaki teknik asla yok linneste.. topu sürerken kaptırıyordu birde linnes lato mübarek 404 'le yapıştırmış gibi ayağına almak imkansız..muhteşem transfer çok beğendim.ayrıca soldan caner vari sert ve sık ortaları bilhassa eren derdiyok için onun indireceği toplar için harika..1 taşla 3 kuş vurmak denir bu transfere tudora yönetime teşekkür

SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu adam sol bek için Linnes'ten iyi zaten onu tartışmaya gerek yok gelirken de belliydi, yarın kötü de oynasa değişen bir şey olmaz. Dün bence kötüydü, kötü derken şöyle bulunduğu yerler ve niyetleri iyiydi ancak uygulayamadı sonuçta zihniyet olarak kesinlikle iyi form tutup o atmak istediği topları adrese yolladığı zaman fark yaratacaktır illa. Önünde Linnes oynar ise belki daha iyi olabilirler Tolga'ya nazaran.

maske çıkınca daha iyi oynayacaktır ve vahim bir hatasını göremedim.

Rakip soldan pek gelemedi. Bence bu bile yeterli.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Görevini yapmaya çalıştı bazı pozisyonlarda önde yakalandı ve geriye dönemedi ama oynadıkça daha iyi olacaktır eminim ki

Linnesle filan kıyaslanması komik adam beni yıllar öncesine götürdü top sürüşü ergün penbe, topu ayağına yapıştırması riera resmen..linnes hızlı olabilir lato dan ama bundaki teknik asla yok linneste.. topu sürerken kaptırıyordu birde linnes lato mübarek 404 'le yapıştırmış gibi ayağına almak imkansız..muhteşem transfer çok beğendim.ayrıca soldan caner vari sert ve sık ortaları bilhassa eren derdiyok için onun indireceği toplar için harika..1 taşla 3 kuş vurmak denir bu transfere tudora yönetime teşekkür

SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bana Cesar Prates'i hatırlattı nedense

Lato'dan böyle performans bekliyordum zaten. Geldiğinde "Caner Erkin tipi oyuncu" demiştim. Sürekli ileri giden,orta açan ama savunmada çok hatası olabilecek bir oyuncu.

Bu maç önde baskıyla fazla gelmediklerinden defosu çıkmadı. Ancak bu ligde, özellikle de içerideki maçlarda aradığımız isim. Alıştıkça daha iyi ortalar görürüz kendisinden.

gelmeden önce de bu adamı izliyordum ve asamoah işi yatınca bizde olmasını istiyordum tudor tam nokta atışı hamle yaptı hem ucuz hem faydalı. formunu yükseltip maskeyi de çıkarırsa linnes kulübeden çıkamaz. adam kaslı teknik ve soğukkanlı. izlemeyenlerin çöp leş değerlendirmelerine karşı suratlarına şak diye yapıştırdı ilk maçtan. (ayrıntıya dikkat ) . bu fragman filmin devamı ileri zamanda çıkacak :)

nokta atışı kesinlikle
Özgüvenine, cesaretine hayran kaldım. Savunmada daha dikkatli olmasi gerek

Çok muazzam mı oynadı? Hayır
Öyle bir beklentimiz mi vardı? Hayır

Devre arası, en kötü sezon sonuna kadar​ götürür. Oda yeter

Bu sezon sonunda bu arkadas "asamoah a harcayacagimiz parayi x e verelim" dedirtecektir , not olarak dusuyorum buraya

Tartismasiz zeki ve klas . Dun 2 degil 4-5 olurdu , eger gomis harici tolga , belhanda beyfendiler adamin kaos noktasina attigi toplarda ceza alaninda cogalabilselerdi

Lato sadece orta yapan bi bek degildir. Lato tam bir oyun kurucu BEK tipki Mariano gibi. Tabii Mariano bambaska bir seviyede.

Sanırsın 2 3 yıldır Galatasaray'da oynuyor arkadaş. Çok rahattı beğendim.
Sırıtmadı, bence gün geçtikçe ilerleyecek.

Lato ve asamoah önlü Arkalı oynsda sol tarafta Dinamo gibi olur

Geri
Üst Alt