Sercan Sönmez
Aslan Üye
- 20 Ocak 2011
- 9.209
- 2.437
- 1.938
Düşük profil Anadolu takımı oyuncusu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çöp diyen beğenmeyen doğru dürüst izlememiştir sırf karabük topçusu diye sallıyorlar. ndiaye de osmanlı topçusuydu.
Lato'yu beğenmeyen, leş vs diyen Tarık'ı evlat edinsin.
Tebriklerİlk maç sonrası yorumlar da ibretlikmiş yalnız. (6. sayfadan başlıyor)
Ekstrası yok, dümdük bir bek işte... İdare eder.
Güzel bir yorum.Bu sezon sonunda bu arkadas "asamoah a harcayacagimiz parayi x e verelim" dedirtecektir , not olarak dusuyorum buraya
Tartismasiz zeki ve klas . (...)
Linnesle filan kıyaslanması komik adam beni yıllar öncesine götürdü top sürüşü ergün penbe, topu ayağına yapıştırması riera resmen..linnes hızlı olabilir lato dan ama bundaki teknik asla yok linneste.. topu sürerken kaptırıyordu birde linnes lato mübarek 404 'le yapıştırmış gibi ayağına almak imkansız..muhteşem transfer çok beğendim.ayrıca soldan caner vari sert ve sık ortaları bilhassa eren derdiyok için onun indireceği toplar için harika..1 taşla 3 kuş vurmak denir bu transfere tudora yönetime teşekkür
SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bildiğin Cafu yapmış elin vasatınıOsman başkan Marcelo'yu tarif etmiş adeta.![]()
İnanılmaz kötü oynuyor tam hayal kırıklığı..hele bu maçta 2 kez oyunu ters kanata açmak isteyip topları taca attıya ergün penbe ye benzettiğim için üzüldüm o dakika..ilk maçında iyiydi sonra her maç rezil..toparlar umarımOsman başkan Marcelo'yu tarif etmiş adeta.![]()
İnanılmaz kötü oynuyor tam hayal kırıklığı..hele bu maçta 2 kez oyunu ters kanata açmak isteyip topları taca attıya ergün penbe ye benzettiğim için üzüldüm o dakika..ilk maçında iyiydi sonra her maç rezil..toparlar umarım
İnanılmaz kötü oynuyor tam hayal kırıklığı..hele bu maçta 2 kez oyunu ters kanata açmak isteyip topları taca attıya ergün penbe ye benzettiğim için üzüldüm o dakika..ilk maçında iyiydi sonra her maç rezil..toparlar umarım
Nereye uğurlarsan uğurla canım sıkkın fark beklerken kazanamadık bile..üstüne yarın pazartesi birde o sendrom..yemişim latoyu adam olsun çalışsın mutlu etsin biziBu gece seni GSC utanç odasına ugurlayalim
Lato bu yaş dan sonra çalışsa ne yazar.Nereye uğurlarsan uğurla canım sıkkın fark beklerken kazanamadık bile..üstüne yarın pazartesi birde o sendrom..yemişim latoyu adam olsun çalışsın mutlu etsin bizi