Çok berbattı, öyle böyle değil

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bu kadar kötü bir performans yok diyecem ama carole ostersunds maclariyla yarışırlar basa bas
Abv lan

Haftaya yine bunu oynatır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Linnesle filan kıyaslanması komik adam beni yıllar öncesine götürdü top sürüşü ergün penbe, topu ayağına yapıştırması riera resmen..linnes hızlı olabilir lato dan ama bundaki teknik asla yok linneste.. topu sürerken kaptırıyordu birde linnes lato mübarek 404 'le yapıştırmış gibi ayağına almak imkansız..muhteşem transfer çok beğendim.ayrıca soldan caner vari sert ve sık ortaları bilhassa eren derdiyok için onun indireceği toplar için harika..1 taşla 3 kuş vurmak denir bu transfere tudora yönetime teşekkür

SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Osman başkan Marcelo'yu tarif etmiş adeta. :)

Berbat. 11 başlamamalı bir daha rezaletti. Burası Galatasaray kardeşim.

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Linnes'le aralarında aman aman bir fark yok. Linnes daha tempolu, çabuk ve öne oynamaya çalışan bir bek o yüzden daha iyi görünüyor. Yoksa top kullanma ve orta açma konusunda aynılar. Bu adam o kadar kötü orta açan bir oyuncu değil bence. Şutları da fena sayılmaz, geçen sene frikik golleri vardı hatta ama henüz özgüven kazanmadı sanırım bizde. Lato ve Linnes bu sene böyle götürür ama seneye hatta devre arası iyi bir sol bek şart.

İnanılmaz kötü oynuyor tam hayal kırıklığı..hele bu maçta 2 kez oyunu ters kanata açmak isteyip topları taca attıya ergün penbe ye benzettiğim için üzüldüm o dakika..ilk maçında iyiydi sonra her maç rezil..toparlar umarım

SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Takılıyorum, ilk maç performansı genel olarak herkesi yanılttı. Ben toparlayacağını zannetmiyorum açıkçası, kapasitesi bu kadar bence. Asamoah paklar bizi.

Biz bu adamı niye aldık orta açamasın diye mi

Geri
Üst Alt