Pozisyon alma konusunda ne kadar iyi veya kötü ilerleyen maçlarda göreceğiz. Net bir yorum yapmak için çünkü iş düşmedi hiç.

Ancak belli olan bir şey var ki, Linnes'i top diye oynar.

Linnes ile karşılaştırırsak:

Kendine güveni var. Yani hücumda kesinlikle topla oynamamaktan vs çekinmiyor.

Fiziki açıdan Linnes gibi zayıf değil. Hatta arada dağlar kadar fark var. Linnes'i bütün rakip oyuncular çok kolay bir şekilde sindiriyordu. Bu adamın öyle bir sorunu yok.

Ortaları pek isabetli değidli ama bol orta denemesi bile artıdır. Bu kadar övülen Caner'in de ortalarının çoğu isabetsiz oluyor. Ancak maçta 1 tane denk getirse, bazen maç sıkıştığında kilidi açan golü attırmış oluyor. Ceza sahasına açılan böyle sert ortalar her zaman ceza sahasını karıştırır.

Linnes'in ne kadar yetersiz olduğu, Lato'nun oynamasından sonra net bi şekilde ortaya çıktı. Düşünün yani adam bir de maske ile oynadı. Nefes almasını bile zorlaştırır, rahatsız eder. İleriki haftalarda çok daha iyi oynayacaktır inşallah.

Lato'nun oynaması bile bu kadar fark yarattı. Asamoah gelseydi demek ki...

linnes ve tolga gibi 2 iyi yedeğimiz oldu böylelikle.

şuan tek sorun kanatları yedekleyecek tabela yapacak birisi

sanki biraz kisa pasda sikintisi var isabetli paslar veremedi. maskesiz oynadigi zaman bence cok daha verimli olacaktir

Performansi surpriz degil benim icin

Karabuk'te tudor oyunu lato'ya kurduruyordu ve gayet basariliydi,oyun kuran bir bek günümüz futbolun olmazsa olmazi

Bu sezon bacağına bi şey olmadığı müddetçe 90 dakika sahada kalmalı.

Ben beklediğimi aldım. Özellikle hücum anlamında beni tatmin etti, savunmada biraz sıkıntılı ama en azından hücumu iyi yapıyor. Ortaları gayet iyi, çok fazla bindiriyor. Futbolla uzaktan yakından alakası olmayan Linnes'den 3 gömlek üstün, net. Birde Asamoah olmayınca sol bek alınmasın diyenler vardı burada

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Zeki ve sogukkanli bir futbolcu. Gidip geliyor, ofansif katkisi yeterli düzeyde. Aynen böyle devam et reis.

karabükteki seviyesine geldiği zaman daha çok katkı verecek. iyi solbek. bu sezon idare eder. seneye asamoah gelirse iyi yedekler orayı.

ofansif oyuncu. Bu sezon idare eder yeterince

Ekstrası yok, dümdük bir bek işte... İdare eder.

Caner hırbosu gibi bol bol ortalar yapsa yeter bizee,yer gözetmeden çat diye yapsın orta gomis momis karambol bi şekilde atarız,tr liginde işi çözen bu.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kesinlikle büyük takım oyuncusu hüviyetinde bu arkadaş..Dikkat edin sağ taraftan geldiğimiz pozisyonlarda hep solda görülüyor..Bu adamı tuttum ben

Geri
Üst Alt