Altyapıdan sol bek oynatsak evladır. Lato da suç yok adamın seviyesi Karabük.

Bu adam oynamaya devam ederse eyvah ki ne eyvah

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

18 maç oynamadan elden çıkarmak lazım aksi halde 1 sene daha yedirip icirmek zorunda kalacağız

Gerçek Kaptan NANDO!

Soldan belhandaya cikarmayip rakibe nisanladigi pozisyonda iyi sovdum.

Su adamla bir sene imzaladik degil mi.
Sezon sonu defolup gitmeli baska biri alinmali

Yedek olarak duruyor işte. 500 bin euro zaten. Linnes bundan çok daha iyi. Fener maçında linnesi izleriz umarım.

Noldu şimdi Anadolu'dan transfer istemeyenlere kapakları taktı mı?

Ya kusura bakma da dikkat ediyorum isin gücün baskalarina laf atmak sadece sen degil baskalari da var,amaciniz tam olarak ne neyin savasini veriyorsunuz bir türlü anlamadim

Bi rahat durun artik her konuda Aysalci-Terimci tartismasi okumak istemiyoruz rahatsizlik veriyorsunuz

Ya kusura bakma da dikkat ediyorum isin gücün baskalarina laf atmak sadece sen degil baskalari da var,amaciniz tam olarak ne neyin savasini veriyorsunuz bir türlü anlamadim

Bi rahat durun artik her konuda Aysalci-Terimci tartismasi okumak istemiyoruz rahatsizlik veriyorsunuz
Aldığım karşılıklara aynı şekilde cevap veriyorum sadece.

Aldığım karşılıklara aynı şekilde cevap veriyorum sadece.

Bende diyorum ki sadece sen degil digerleri de artik hep beraber bu sacmaliklardan vaz gecseniz

Forum hic cekilmiyor sizin bu sacmaliklarinizdan dolayi,ayni uyari bana defalarca yapildi öz elestiri yaptim ve bazi seyleri yapmaktan vaz gectim

kendisi art niyetin vücut bulmus halidir

millet galatasaray kazandi diye sevinir bu bok atmak için

Acilen devre arasi asamoah getirilmeli lato sol beke care olamadi. Allahdan maliyeti düsük sezon sonu gidebilir.

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Kimse bu adam gelsin diye ağlamadı o yüzden boş yapma

Her topçuyu anadoludan alalım dediğimizde yok

Ndiaye,Bakambu,Visca vb adamlar gelsin diyoruz

Bu paramızı çöpe atmak diyorsan tarihimize yakın çemberden bakabilirsin

Ceza sahasına hiç pas atmıyor, ya ezbere orta yapıyor ya da geri pas atıyor.

Hız , Pas ve Tempo olarak Lınnesin çok gerisinde.

Geri
Üst Alt