bu adamı gördükçe Juveye küfür ediyorum yaw

Yok, transferin son saniyesine kadar tek oyuncuya odaklanıp, doğru düzgün bir b planı yapmadığımız için. Doğru ya duyumcular iș bitti demişti, suç ikinci gün imza atılmadığı için endişelenen benim gibi taraftarlar da. Ne güzel tek kanat ile oynuyoruz, tek kanat ile oynamak doğru taktik aman negatif tavırlar sergileyip sinerjiyi bozmayalım. Tek kanat ile akarız, diğer kanadın eksikliğini sinerji ile kapatıp rakibin dengesini sinerji ile bozarız.

Son düzenleme:
bu adamı gördükçe Juveye küfür ediyorum yaw
Juve ile alakasi yok ki :). Once biz dogru adimlari atmaliydik.

Tudor'un evladi iste, son gun kazigi diyebiliriz. Eli ayagi dogru duzgun Brezilya'dan genc bir sol bek bulup getirebilirlerdi. Hic alternatif aramazsan boyle oyunculara kalirsin malesef.

Biraz da ben vurayım. Gelmesini istedim gerçekten hatta Linnes'i kesmesini filan da ama bu haldeyse hoca ne güne duruyor acaba ve bu ortalara açan adam ile Karabük'teki adam farklı olsa gerek hiç teğet bile geçmemiş resmen bu kadar kötü olmasını hiç düşünmemiştim bile en iyi yaptığı şey orta açmaktı sanırım sakatlık nöronlarda bir eksikliğe filan yol açmış gitmiş o özellik yani şu haliyle geçtim 11'i yedek bile olmasa olur.

Juve ile alakasi yok ki :). Once biz dogru adimlari atmaliydik.

Tudor'un evladi iste, son gun kazigi diyebiliriz. Eli ayagi dogru duzgun Brezilya'dan genc bir sol bek bulup getirebilirlerdi. Hic alternatif aramazsan boyle oyunculara kalirsin malesef.

Bu bizim transfer anlayışımızla da ilgili. Aylarca Diarra'nın peşinden koş, son gün olmasın Tiote'yi getir -mekanı cennet olsun- sağlık kontrolünden geçemeyince bitmiş De Jong'u al. Tudor'un yerinde olsam ben de bildiğim topçuyu getiririm idareten.

linnes oynamiyor ya bunun yüzünden..

Bu bizim transfer anlayışımızla da ilgili. Aylarca Diarra'nın peşinden koş, son gün olmasın Tiote'yi getir -mekanı cennet olsun- sağlık kontrolünden geçemeyince bitmiş De Jong'u al. Tudor'un yerinde olsam ben de bildiğim topçuyu getiririm idareten.
Bende onu diyorum. Bir oyuncuya oyle odaklanirsan B planin da hazir olacak. Biz transferin bitti gozuyle bakiyoruz sonra isi son gune kadar 'bu is olur' havasinda devam ediyoruz. Son gune kaliyorsa o transferi bitireceksin. Beceremiyorsan gunler oncesinden B planini devreye sokacaksin. Bunu da yapmiyoruz, sonra hoca da bildigi oyuncuyu getirir ama yeterli mi yetersiz mi sorgulayan olmaz. Kagit uzerinde sol bek iste.

Hızı kademesi falan da leş.

Devre arası şutlamak lazım.

Bu ve Ndiaye gerçekten de süper lig transferi olduklarını baya baya belli ediyorlar. Hadi Ndiaye bi tık daha idare ediyor ama bu herif kadar düz mantık bi herif görmedim. Sol tarafta topu ayağına aldı mı içerde birisi var mı yok mu hiç umurunda değil anında bodoslama kesiyor ortayı. Sanki adama kod yazmışlar, hep aynı hareketleri yapıyor istisnasız.

SM-G925F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ilk sayfalar daki yorumlar resmen facia.

Hele bir tane var ki, ibretlik.

Asamoah transferi devre arasında şart.Ne zaman iyi transfer dönemleri geçirsek illa ki bir mevkide zayıf kalıyoruz.

Ben hakliyim demek istemiyorum, ama gorunen koy kilavuz istemez, Carole'dan kotu orta acan bir bek'e sahibiz, boyle birseyin imkansiz oldugunu dusunuyordum, Carole en azindan topu kaldirabiliyor, bu latovleshci bunu bile yapamiyor.

Carole FB derbisinde, orta saha'nin adam tutmamasina ragmen 1 kere adamini gecirdigi icin, herkes tarafindan dislandi, simdi aynisi Latovleshci icin yapilmali.

Asla ve asla Galatasaray seviyesinde degil, gitsin karabuk'te oynasin.

Bomboş bir adam. Dün maç boyunca bir tek olumlu hareketini görmedim. Bir insanın bir tek olumlu hareketi olmaz mı ya ? Bunun yok.

Bu adamdan bir zahmet büyük performans beklemeyin zaten. Son günde eldeki imkanlara uygun biri olarak alındı. Bana göre Tudor mutlaka duran toplarda topun başına geçirmeli.

Sol ayağıyla çok etkili toplar kesebilir. Geçen sene 3 tane frikik golü atmış biri. Bana göre en önemli özelliği de bu zaten. Kullanmak lazım. Başka sol ayaklı yok üstelik.

Geri
Üst Alt