Kafasını kaldırıp bir orta açabilse her şey çok farklı olacak :d

Bu yönü bana genç Sabri yi hatırlatıyor

net PTT 1. Lig topçusu.bu adamın bizde oynaması Allahın ona bir lütfu!

carole kalsa bundan daha çok katkı verirdi.

Belki gercek seviyesi bundan iyidir, takima fizik ve taktik anlamda alismamistir diyecegim

AMA Linnes varken tercih edilmesine art niyetlilik olarak bakarim artik

Kafasını kaldırıp bir orta açabilse her şey çok farklı olacak :d

Bu yönü bana genç Sabri yi hatırlatıyor
Kafayi kaldiriyor zaten, buna ragmen karavana.
Esas sorunu bence hic cizgiye inmeyi denememesi, ortalari yüzde doksan yari sahadan yapiyor.
Yani ortalar rakibe nerede ise cepheden gidiyor, bir defans icin savunulmasi en kolay hava toplari.

belkide managerlerin önerileri dışında,Tudor'un kendi futbol aklı ile istediği tek oyuncu lato.

Bu transfer isteği , tudor'un futbol bilgisinin resmi özeti.

Bir sol bek düşünün ;

Orta açmayı bilmiyor,
Aldığı her topu geri oynuyor,
Stoperlerden bile daha yavaş,
Ver kaç nedir nasıl yapılır haberi yok.

18 maçını doldurup sözleşmesi otomatik uzamadan devre arası postalanmali.

Gerçek Kaptan NANDO!

Kabul edelim ki bundan sonra düşüneceğimiz şey bu arkadaşımızın sözleşmeisndeki maç sayısını tamamlamaması olmalıdır. Geçici çözüm olarka anlaşılaiblir. Kızamam niye aldılar diye zira Asamoah son ana kadar bekledi ama gelecek sene için gereksiz mali yüke gerek yok. Zaten yabancı sınırı da yolda.

İlk maçında iyi sinayller vermişti devamında her maç daha kötüye gitti. az çok faydası olur diyodum ama Linnes şu an 2 adım önde

leş gibi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Leş demiştim ilk başta maalesef yanılmadım devre arasına kadar Linnes sonrasında Asamua

cavandadan sonra latovlevici de de yanıldım canerin kötü orta açan versiyonu arkadaş yani hiçbir meziyeti yok sezon sonu uğurlayalım steau bükreşe

Benim bu adamdan hala umudum vardı ama son FB maçında iyice düştü gözümden. Topu her aldığında hemen orta yapmaya çalışıyor robot gibi sürekli aynı şey ama önce kaldır kafanı bir bak bakalım ceza sahasında kimler var dan dun bakmadan sallıyor ortaları bir de isabetli orta açabilse.

Maalesef bizim takımın oyuncusu değil, bu takoz görünümlü hırvatın da bu adamda ısrar etmemesi lazım artık. Linnes ne olursa olsun bu adamdan iyidir en azından isabetli ortalar açabiliyor bazen sıfıra inebiliyor.

Sabri'nin bir üst versiyonu.

Sabri'nin bir üst versiyonu.

Acikcasi atiyorum mesela Sabri oynasa ve bunun kadar orta acsa tesadüfen 2-3 asist yapmisti simdiye kadar.

Bu bakmadan ezbere orta aciyor cogu da kisa kaliyor ortalarin, Sabri ise topu nereye atacagini ayarlayamadan hesaplayamadan (tabi daglara taslara vurmazsa) orta aciyordu.

bu herifle 1+1 yıllık sözleşme imzalayan cenk ergün'e bir teşekkürü borç bilirim

Keske bunun yerine Osmanlidan Tiago Pintoyu alsaydik ucuz bi fiyata

Geri
Üst Alt