Oyuncunun 2017/2018 sezonunda 18 resmi müsabakada (TFF Süper Lig ve Türkiye Kupası müsabakaları) forma giymesi halinde sözleşme aynı mali şartlarda 2018-2019 sezonunda da geçerli olacaktır.

10 maç kaldı.Daha fazla oynatılmamalı.

İlk geldiğinde iyi diye yorumlar okumuştum demek gene klasik GSC vakası oldu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Herif rezil oğlu rezil.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tudorun prensiiiiiii

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Elinde tüm GS teknik ekibinin kasedi var bu herifin yoksa bu kadar tahammül edilmesinin başka açıklaması yok

Islıklama olayı filistin suriye liglerinde falan oluyordur heralde sadece.Kendi futbolcunu ıslıklama kadar aptalca bi davranış yok.

Linnes sene başı iyi başlamıştı.Neden kesik anlamak zor.

İyi niyetli çatışmadan kaçmıyor da çok yetersiz yaw.

rezil bir adam derhal amatör küme takımlarından bundan çok çok iyilerini seyrettim.

30 yaşına kadar en büyük başarısı Karabük olan bir adamı aldık. Hem de yabancı. Belliydi yani vasat olduğu her zaman. Tekniği az olan adam 3 büyükte kendi daha çok belli ediyor, daha çok pres yiyor, her dakka karşına biri dikiliyor. Geriye atıyor o da topu. Ağıt yazmak istiyorum arkadaş Linnes'e yazık değil mi ?

hadi bir daha oynat bu kazmayıda görelim igor.

Bu adamı ıslıklayanlar tam bir gerizekalı taraftar topluluğudur ! Başka hiç birşey değil , sen adamı neden ıslıklıyorsun adamın ne suçu var adamın kapasitesi belli durumu belli adam zorla mı aldırdı ayrıca adam ruhsuz oynamıyor koşuyor çabalıyor bu adamdan ne bekliyorsun ki başka, çok üzüldüm ıslıklanınca tudora kızıp adam mı ıslıklanır sanki yeniliyoruz fark yemişiz Yada adam çok büyük hata yapmış. Rezillikti dünyanın hiç bi yerinde görülmeyecek hareketi yine uA yaptı. Utandım. Tudora kızıyorsan Tudora bağırırsın

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt