Bu adamı ıslıklayanlar tam bir gerizekalı taraftar topluluğudur ! Başka hiç birşey değil , sen adamı neden ıslıklıyorsun adamın ne suçu var adamın kapasitesi belli durumu belli adam zorla mı aldırdı ayrıca adam ruhsuz oynamıyor koşuyor çabalıyor bu adamdan ne bekliyorsun ki başka, çok üzüldüm ıslıklanınca tudora kızıp adam mı ıslıklanır sanki yeniliyoruz fark yemişiz Yada adam çok büyük hata yapmış. Rezillikti dünyanın hiç bi yerinde görülmeyecek hareketi yine uA yaptı. Utandım. Tudora kızıyorsan Tudora bağırırsın

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

:005:

Isliklanmasinin sebebi tudor
Bilerek attı topu dışarı
Üzüldüm keşke hiç gelmeseydi bize

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beyler Taraftarın Twitter'dan tepki vermesi yanlış, sesi en net duyulacak olan yerde stadyumda tepki vermesi yanlış, ee peki nasıl olacak bu iş?

Bir oyuncu SOS veriyor, kaç maçtır hemde ama Teknik Direktör buna müdahele etmiyor. Yerde ki rakipten topu alamadı, o top gitti ceza sahasına, orada ters bir durum olup penaltı olsa ne olacaktı?

Soruyorum yahu madem taraftarın her platformda yanlış giden bir şeye tepki vermesi doğru değil nasıl olacak bu iş? İnat ile kaç maçtır sürdürülen bir hata nasıl düzelecek? Madem taraftarın inat ile sürdürülen bir hataya müdahele etmesi yanlış, bunun nasıl çözüleceğini söyleyin.

Son düzenleme:
Beyler Taraftarın Twitter'dan tepki vermesi yanlış, sesi en net duyulacak olan yerde stadyumda tepki vermesi yanlış, ee peki nasıl olacak bu iş?

Bir oyuncu SOS veriyor, kaç maçtır hemde ama Teknik Direktör buna müdahele etmiyor. Yerde ki rakipten topu alamadı, o top gitti ceza sahasına, orada ters bir durum olup penaltı olsa ne olacaktı?

Soruyorum yahu madem taraftarın her platformda yanlış giden bir şeye tepki vermesi doğru değil nasıl olacak bu iş? İnat ile kaç maçtır sürdürülen bir hata nasıl düzelecek? Madem taraftarın inat ile sürdürülen bir hataya müdahele etmesi yanlış, bunun nasıl çözüleceğini söyleyin.

1-2 isliklarsin, her topu aldiginda isliklamak takima zarar verir, hem de ondeyken. Ayrica twitterdan lato oynamasin denmesine kimsenin itirazi olacagini sanmam. Tweet atmakla her topa degdiginde isliklamak arasinda da buyuk bir fark var

Bernabeu'da Ronaldo bile ıslıklıyorlar şaka mısınız siz? Latovlevici kim? Kötüyse ıslıklanır bu kadar basit. Orada tepki verme burada tepki verme nerede tepki verecek bu taraftar televizyon başında mı?

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bernabeu'da Ronaldo bile ıslıklıyorlar şaka mısınız siz? Latovlevici kim? Kötüyse ıslıklanır bu kadar basit. Orada tepki verme burada tepki verme nerede tepki verecek bu taraftar televizyon başında mı?

:ka21: :005:

1-2 isliklarsin, her topu aldiginda isliklamak takima zarar verir, hem de ondeyken. Ayrica twitterdan lato oynamasin denmesine kimsenin itirazi olacagini sanmam. Tweet atmakla her topa degdiginde isliklamak arasinda da buyuk bir fark var
Hayri, kaç maç bu adam böyle sen inadına süper olmasa bile daha iyi olan adamı oynatmaz isen, böylece her maçta takıma zarar verirsen Taraftar her topta ıslıklar. Yahu o top penaltı olsa şu anda belkide kafamızı duvarlara vuruyorduk. Ayrıca o ıslıklar Latovlevici için değildi.

Taraftar bir iki kere ıslıklama ile bıraksa idi Tudor bu adamı hayatta oyundan almazdı. Bunu hepimiz biliyoruz. Eğer hatada inat ediliyor ise Taraftar tepki verir.

Son düzenleme:

Saka falan degiliz kardes, gerci takim ondeyken mal gibi bir oyuncuya konsantre olup adam topa her degdiginde isliklamanin takima zarar verecegine degil de Real Madridlilerin ne yaptigina konsantre olacak kadar degisik kafalarda olursan saka yapildigini zannedebilirsin

Keske Latoya da kagida saka misin yhaa falan diye sarkastik bir msj yazip kafasina atsaydiniz

Soldan orta kessin diye, sol ayaklı adamı kullanıyorsun, o da gidiyor topu sağına çekip orta yapmaya çalışıyor. Garry beyinsizse bu ne oluyor bilmiyorum. Altyapıdan bunun kadar oynayacak adam çıkmıyor mu, inanılcak gibi değil.

Kimsin lan sen de kafana göre dışarı atıyorsun topu. Top mu oynadın bu zamana kadar da bir de trip atıyorsun.

taraftarın sabrı taştı.. kaç haftadır tudor yüzünden bu kazma hırboya zorla katlandılar..
ıslıklamayıp gül mü fırlatacaklardı?
kafasını şarap şişesiyle yarmadıklarına dua etsin
o topa vurma tribini 3. ligde yapsın lato , burası galatasaray
ona o tribi yaptıran da defolup gitsin zaten
ayıp vs. diyenler güzel kafa yaşıyorlar heralde

Bu vesileyle Lato'dan kurtulmus olduk

Devre arasi Asamoah gelse de artik bir daha gorme olasiligimiz bile sifirlansa

Kendisinden hiçbir beklentim yoktu bu yüzden hayal kırıklığına uğramadım şahsen.

Aslında bu maçta ıslıklanan Lato değildi Tudor denen elemanın ta kendisiydi. Hoca çıkarsın diye ıslıklandı şahsi değil. Lato dediğin elemanın çapı bu zaten. Bundan böyle Linnes yoksa bile formsuzsa bile bu herif oynamamalı. Ahmet oynasın, Denayer oynasın kabul lakin bu herif oynamasın. Devre arası Asamoah falan gelirse zaten konu kapanır.

Ya her şeyi geçtim herif geldiğinden beri 1 tane bile orta kesemedi ya akıl alır gibi değil. Hani Galatasaray kalibresinde bir oyuncu olmazsın, orta seviye bir oyuncu olursun eyvallah tamam da bek oyuncusuyum diyen bir adam nasıl olur da 1 tane yazıyla "bir" tane orta kesemez.

ya bu adam gelirken insanlar ne bekliyordu?? Ben geldiğinde de söyledim bu adamın sadece ortaları ve duran topları iyi diye. Asamoah alınmayınca zorunluluktan alındı.

32 yaşına kadar en üst seviyesi Steau zaten.

Yemin ederim amatörde bu adamdan iyi sol bekler yoksa bir bok bilmiyorum. Kime tepki verecek taraftar? Hiç tepki vermemekten iyidir. Ortada bariz hakkı yenen bir oyuncu var, götlük yapmayalım. Islıklamak isabetli bir hareketti, bu sıfatsızla Beşiktaş maçına çıkarsak komediyi izleyin.

tam adnan polatlik bir transferdi. o culio'lu, zapata'li stanculu ve sarpli muhtesem kadronun efsanevi solbeki olabilirdi.

Geri
Üst Alt