linnes dururken 90 dakika oynaması hocamınızın müthiş taktik zekasının bir ürünü ;)
Taktik den ziyade inatlaşma. Ben kazanırım tavrı. Tudoru oynatıyor diye eleştiren ben adam kayıramam hoca saçmalıyor lato bu oyunla sahada olmayı hak etmiyor.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Taktik den ziyade inatlaşma. Ben kazanırım tavrı. Tudoru oynatıyor diye eleştiren ben adam kayıramam hoca saçmalıyor lato bu oyunla sahada olmayı hak etmiyor.

Bence daha farklı planları var beni asıl korkutan o linnes oynarsa muhtemelen iyi bir performans ortaya koyacak o yüzden linnesi hiç oynatmayıp latonun rezilliklerini taraftara göstermek ve hakan baltaya kadroda yer açmak.

Bence daha farklı planları var beni asıl korkutan o linnes oynarsa muhtemelen iyi bir performans ortaya koyacak o yüzden linnesi hiç oynatmayıp latonun rezilliklerini taraftara göstermek ve hakan baltaya kadroda yer açmak.
Hakanın hazır olması 2 ayı bulur o ihtimal yok gibi. Belki yönetimin gözüne sokmak istiyor da olabilir solbek meselesini.

6 maç daha oynarsa sözleşmesi 1 yıl daha uzayacak. Fatih hoca umarım bunu biliyordur. Oynatma hocam artık şu adamı

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

linnes dururken 90 dakika oynaması hocamınızın müthiş taktik zekasının bir ürünü ;)

Taktik değil inatlaşma taraftar yuhalamasaydı belki çıkarırdı. Benim bildiğim Terim taraftarın ıslıkladığı oyuncuyu asla çıkarmaz. Hala Terim'i tanıyamadınız mı :)

Taktik değil inatlaşma taraftar yuhalamasaydı belki çıkarırdı. Benim bildiğim Terim taraftarın ıslıkladığı oyuncuyu asla çıkarmaz. Hala Terim'i tanıyamadınız mı :)

Taktiksel bir yaklaşımı olduğu konusunda ironi yapmıştım yaptığı her şeyi müthiş taktiksel zekasına yoranları kastetmek için.

Taktiksel bir yaklaşımı olduğu konusunda ironi yapmıştım yaptığı her şeyi müthiş taktiksel zekasına yoranları kastetmek için.

Hocanın taktiksel zekasına eleştiri yaptığını görmezden gelmiştim ama ısrar ediyorsun madem seni Terim Sevenler Derneği'ne havale ediyorum. Onlar gerekeni yapacaktır

Mehmet Topal stoper olayi gibi Terim egosundan taviz vermiyor ve herseyi kendi bildigini zannediyor.

Linnes su latov'dan 100x kat iyidir.

Tamam anladık

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

macin ilk 10dksi fena oynamiyordu aslinda
hatta sahanin en iyisiydi
sonra ne olduysa artik birden bire sahanin acik ara en kötüsü oldu

Son düzenleme:
Renktaşım benim en çok kızdığım nokta mücadele etmemesi. Yetenekleri kısıtlı eyvallah hepsini anlarım ama Tolga aut çizgisi önünde rakibe orta yaptırmamak için koşup gelirken bu adam bir kaç metre ötede yürüyüş yaparak izliyor ise her türlü protestoyu hak ediyor bana göre.

Bence elinden geleni yapiyor ama adam bu kadar yani. Bundan fazlasini bu yastan sonra verebilecegini dusunmuyorum.

Yedek beklemeli ve hoca salak sacma kaprislerini birakip Linnes'e formasini vermeli..

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Spor yorumcularından birkaçı hariç bu adamı öveceklerdi. Galatatasaray tarihinin savunması en kötü olan oyuncusudur gerçekten. Hücumdadad aşırı saçmaladı. Böyle giderse bu adam bizi şampiyonluktan edecek. Linnes oynasın bari. Umarım transfer yapılır.

Gelen giden bu kazmaya laf ediyor da Hoca bunu oynatmazsa Balta banko oynayacak . Linnes falan deyip de güldürmeyin insanı, adam 383727 kere sağ ayaklı oynatmam diyor . Yani hem transfer istemeyip hem de bunu oynatmayın demek komik . Balta da aynı lato da pek saymıyorum bu adama o yüzden.

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu adamı izlerken,ayağına top gelirken kalbim sıkışıyor yine ne saçmalayacak diye ve her seferinde bu konuda kendisini aşıyor.Ne hücumu iyi ne de savunması.Bizim takımı 10 kişi oynatmasını geçtim rakip takımı 12 kişi oynatıyor.

Geri
Üst Alt