6 maç daha oynarsa sözleşmesi uzuyor.

Fatih Terim : Sol bekte ben Sol ayaklı oyuncu tercih ediyorum. Nagatomo Sağ ayaklı daha önce hiç sağ ayaklı sol bek oynatmadım. Lato bu maçta çok iyiydi çok çalıştı gitti geldi.

Mizansen

gidionmu lato abi
DU5cZ7AX0AEqV4i.jpg:large

Fatih Terim : Sol bekte ben Sol ayaklı oyuncu tercih ediyorum. Nagatomo Sağ ayaklı daha önce hiç sağ ayaklı sol bek oynatmadım. Lato bu maçta çok iyiydi çok çalıştı gitti geldi.

Mizansen

:asd22: Yarın banko duyacağımız bir açıklama diye düşünüyorum ama Sivasta tak diye Harişimoyu görürüz solda

Yallah tribüne.

6 maci kaldi. Gerekirse Terim'in yanindan bir saniye ayrilmayip kulagina fisildayip dursunlar mac öncesinde hoca bunu oynatma hocam bunu oynatma diye.

Hamza yüzünden Umut'un kontrati otomatikmen uzamisti herifi yollamak icin ücretini verip kontratini fesh etmistik. Ayni hataya bu kazma da da düsmeyelim.

Latovlevici de kaldigina gore otomatikmen sozlesmesi de uzayacak, cunku oyle yada boyle bir kac mac daha oynar bu.

Nagatomo,Linnes,Balta falan olmasa bile Eren-Sinan falan oynasın orada bunun opsiyonu tamamlanmasın

Linnesle filan kıyaslanması komik adam beni yıllar öncesine götürdü top sürüşü ergün penbe, topu ayağına yapıştırması riera resmen..linnes hızlı olabilir lato dan ama bundaki teknik asla yok linneste.. topu sürerken kaptırıyordu birde linnes lato mübarek 404 'le yapıştırmış gibi ayağına almak imkansız..muhteşem transfer çok beğendim.ayrıca soldan caner vari sert ve sık ortaları bilhassa eren derdiyok için onun indireceği toplar için harika..1 taşla 3 kuş vurmak denir bu transfere tudora yönetime teşekkür

SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Açıkçası ilk sayfalarda ben dahil baya fiyasko yorum var ama bu en fiyaskosu olmuş bence

Son düzenleme:
oynatmayin su adami daha, uzatmayin sunun kontratini sonra olan yabanci kontenjanina oluyor

Anadolu takımlarına satamadik bari rusyaya filan gönderelim.

Aksi halde 5 maç daha oynayıp sözleşmesi otomatik uzayacak ve bizden 3 trilyon daha alacak.

Oh be Sonun da kurtulduk DURSUN'dan.

Bu arkadasin bonservisine biz 550 bin euro verdiysek ederi 50 bin euro falan olsa gerek.

Man city scout ları izleyecek diyorlardı ne oldu

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Senin ta ..................,Hakan Balta Marcelo bu hıyarın yanında

Bu herif ne böyle geçen sezon ki karol alaba kalır bunun yanında.

Geri
Üst Alt