- 13 Şubat 2009
- 26.835
- 24.091
- 3.048
@B.Arda Aycan @Murat Urhan @Berkan Yavuz @Ertugrul Akkaya Tebrikler..
Sağolasın renktaş, elini biraz bol tutsan 2. olmuştum

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Katıldığı şarkı ile puanlaması arasında tezat oluştu gibim sanki ,
yanlış mı hatırlıyorum acep ?
Senden bu sefer puan gelmedi ama teşekkürler![]()
Oy veren herkese tekrar teşekkür ederim. Herkesin puan verebileceği bir şarkı ile katılmak istedim bu sefer, öyle de oldu ama yine de bu kadarını beklemiyordum.
Beyler sizlere de tebrikler @Murat Urhan ve @Berkan Yavuz
@Emrah Yıldırım sana da teşekkürler, emeğine sağlık.
Tebrik ederim abi.Şahsen kendi şarkıma 12 puan verme şansım olsa yine de senin şarkıya 12 verirdim.@B. Arda Aycan
Çok dalga geçtim ama klas bir şarkıyla katılmışsın şaşırttın beni tebrikler.@Murat Urhan
Sana da tebrikler renktaş @Berkan Yavuz
Tebrik ederim abi.Şahsen kendi şarkıma 12 puan verme şansım olsa yine de senin şarkıya 12 verirdim.@B. Arda Aycan
Çok dalga geçtim ama klas bir şarkıyla katılmışsın şaşırttın beni tebrikler.@Murat Urhan
Sana da tebrikler renktaş @Berkan Yavuz
Tebrikler abi. Gecen cok efsane sarkilar yasakli listesinde olmayan diyince Bon Jovi sarkisi senin sandim ama baska bir efsane sarkiyla kazandin.
Teşekkürler
müzikten anlayan yok imiş ne diyelim@Seyfettin AK 'la sonunculuğu paylaşıyoruzrisk demiştim fazlası oldu
Murhan=Sırbistan
Adamlar barışçıl bir hükümete geçip Avrupa'ya entegre olduktan sonra hemen gerçek Eurovision'u kazanmışlardı herkes puan yağdırmıştı.
Murhan da sonunda alt kültür şarkıcılarından kurtulmuş hemen ödüllendirildi![]()