34.Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon B. Arda Aycan!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
simdi baktimda en iyi sarki yine benimkisiymis

ilk 3'u kutlamiyorum. son 3'e bi dahaki yarismada basarilar. ezilenden yanayiz biz, sikecilerle isim gucum olmaz.

Benim elimde de pek sarki kalmadi.3 slow vardi.2 derece geldi.Simdi fakli tarzda birkac sarki kaldi elimde ama daha cok sarki oldugunu dusunuyorum.Bir yerlerde bizi bekliyor.

Yarışmacı olsam 1.olmak için her şeyi yapardım şahsen :D GSC'den gelecek kalıcı bir hatıra çok güzel olurdu.

Konsept yapsak bi dahakine.. Enstrümantal, 90'lar Türkçe, TSM, Halk Müziği vs...

Son düzenleme:
Evet o konuyu bir toparlamak lazım. Hatta ilk 3 listesini bile çıkarabilirim, o konuda bir çalışma başlatmıştım, yarım kalmıştı. Tekrardan devreye sokarım :k19:
Hall of fame videolarını sen paylaş aynı konu altında sıralamayıda yapabilirsin,yeni ödül sistemi için yeni bir konu açacağım ek olarak

Şarkı dolu da derece yapmaz elimdekiler. Birinci olduktan sonra yarışmanın bende muhabbetten başka esprisi kalmadığı için onlarla idare edecektim.

Hafızayı tazelemek, yeni ufuklara yelken açmak lazım.

Bu arada herkesin hayal kırıklığına uğradığı şarkılarından bir özel Eurovision'da tertib edilmeli bence bir ara diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt